Gość ŻUBR-BIAŁYSTOK Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 przecieka na zgrzewie zbiornik paliwa w TERRANO I - 1994, benzyna, 2960, 109 KW, kupiłem od TERRANO II, ale nie pasuje i nie ma możliwości dostosowania, wymontowałem stary bak i auto stoi. Czy ktoś ma jakieś pomysły, czy może pasuje bak od innego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 zalataj sobie dziure poxylina albo innym badziewiem i spokojnie sobie poszukaj zbiornika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 zbiornik można pospawać jak jeszcze jest do czego .... tylko spawa sie napełniając go wodą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 dobrze mówi- nalać mu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romano50 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 mam zbiornik z 1 td nie wiem czy by ci odpowiadał i pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Agnieszka to było w czerwcu, pewnie go już naprawił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 agnieszka jest facetem ... taki rzeczy na tym świecie ehh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Hehe no nie wiem czy to facet przedstawiający się jako kobieta, czy kobieta pisząca jak facet, może to jakaś Miriam, transwestyta, hermafrodyta albo jeszcze inny wynalazek hyhy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) co to się porobiło panowie, niedawno gościliśmy tutaj faceta w szpilkach, teraz następny Agnieszka; no cóż..."...nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie" przyznać się: który jeszcze chodzi w damskiej bieliźnie? O TEMPORA, O MORES! a może to posłanka Grodzka? Edytowane 29 Listopada 2012 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romano50 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Panowie czy nikt z was się nigdy nie pomylił jak zaczynał zabawe z komputerem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 foto z brodą, pekaesami, butelką browaru w ręku no i do tego obowiązkowo gumofilce.....i będziesz zweryfikowany, no i zrób coś z tym "mewerikiem" bo Ci wirusa podeślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 No i od razu jakoś swojsko się tu zrobiło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 foto z brodą, pekaesami, butelką browaru w ręku no i do tego obowiązkowo gumofilce.....i będziesz zweryfikowany, no i zrób coś z tym "mewerikiem" bo Ci wirusa podeślą hehehe ale w końcu jeszcze nie wiadomo czy to Agnieszka , Mężczyzna , Mawerik czy Nissan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) a wiecie fikołek i lemmy że dostaliśmy po minusie reputacji, za popuszczanie przy łożyskach tez się dostało ktoś nie ma poczucia humoru, Edytowane 13 Stycznia 2013 przez hugh_h 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 zauważyłem...no aż się dziwię że Cię nie relegowali za nick-a (jeśli tego samego Hefnera mamy na myśli)...to może i pisowni nie wypada już komentować, a nuż jakiś grafoman zasłoni się dysleksją...SZANOWNI CENZORZY , nie czuję się zobligowany do poważnego traktowania kogoś, kto nie jest w stanie się przedstawić, przywitać tudzież poprawnie zredagować swojego profilu...choć w przypadku kol. Romano apele nie okazały się bezowocne i mam cichą satysfakcję żeśmy mu w tym "pomogli"...wyręczając co niektórych, pozdrawiam. lemmy(sex, beer&rock'n'roll) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Hmm widocznie zasłużyłem, w barze też pewnie dostałbym w dzioba za chęć sprawdzenia z kim mam doczynienia, ale nie jest to takie oczywiste. Edytowane 14 Stycznia 2013 przez fikolek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 1010mar Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 do romano50 masz moze jeszcze ten zbiornik do terrano1,lub zna ktos od czego bedzie pasowl niemam juz co spawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi