pasztet78 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam,proszę o pomoc. kupiłem sobie światła do jazdy dziennej i chciałbym je sam założyć.czy ktoś ma założone je w Tinie? proszę o jakąś odpowiedz i ewentualnie zdjęcia skąd + po stacyjce itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Poczytaj w dziale N16 i P12, jest tego bardzo dużo a zasada ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztet78 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Właśnie niezbyt mogę to odszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 np.tu http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/82974-n16-wiata-do-jazdy-dziennej/page__fromsearch__1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztet78 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Tylko ,ze te zdjęcia nie są z Tiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jaki problem sprawdzić czy u Ciebie w tym miejscu też nie ma takiej wiązki kabli,różnic w zasilaniu wycieraczek raczej chyba nie będzie więc i kabel odpowiedni tam znajdziesz a jeśli się boisz to tylko elektryk załatwi sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztet78 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Właśnie sam chciałem a nie po elektrykach się ciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Więc sprawdź wg fotki i potwierdź czy się zgadza,inni też skorzystają z podpowiedzi na przyszłość Edytowane 25 Czerwca 2012 przez gaten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jeśli nie chce Ci się rozbierać plastikowych osłon aby dostać się do silniczka wycieraczek, to możesz podpiąć się do alternatora. Probówką sprawdzisz który przewód "+" jest po przekręceniu stacyjki. Też to było na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztet78 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Już się uporałem. Dostałem się po kablu od wycieraczki po lewej stronie w komorze silnika na podszybiu jest tam wiązka kabli 5 żył,zielony to plus. Edytowane 25 Czerwca 2012 przez pasztet78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Już się uporałem. Dostałem się po kablu od wycieraczki po lewej stronie w komorze silnika na podszybiu jest tam wiązka kabli 5 żył,zielony to plus. No widzisz jak są fotki i opis to każdy sobie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztet78 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Niestety,nie jest dobrze.mam jakieś zakłócenia na radiu w samochodzie.jak tylko włączę światła do jazdy dziennej to szumi a jak wyłączę to przestaje szumieć.co mogę z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 mozesz zareklamowac ze wadliwy towar albo kupic filtr przeciwzakłucwniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztet78 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 A jesli w tych swiatlach jest filtr to jeszcze drugi zakladac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Gdybyś był z okolic Sanoka to poleciłbym Ci kolegę który zakłada ledy i sam doszedł co jest przyczyną zkłóceń,sprawa jest podobno bardzo prosta ale nie zdradził mi tego bo ma z tego jakiś grosz więc go rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 http://allegro.pl/filtr-przeciwzakloceniowy-do-cb-radia-abasco-lodz-i2432572581.html ja mam taki załozony jak do cb przed załozeniem podczas odpalania ledy gasły a po juz nie tylko ze przed jak i po nie miałem zakłucen w radiu tylko skoki napiecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztet78 Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Kupilem filtr przeciwzakloceniowy,ma po 2 kable czerwony i czrny z kazdej strony,jak go prawidlowo podlaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr1 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Witam almerze Tino moduł świateł do jazdy dziennej jest plusowy czy minusowy ? Edytowane 3 Lipca 2015 przez kr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi