Gość Drewisz Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Mam kilka pytań co do 350z 1. Czy często się psuje ? 2. Czy w cenie 40tys coś kupie fajnego czy lepiej dać więcej 3. jak się mają ceny rozrządu klocków chamulcowych i innych pierdołek co trzeba wymieniać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdz Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Odpowiedź dostaniesz ,ale zadaj pytanie w odpowiednim dziale-ma bardzo podobny tytuł jak Twój temat.Napisz tam,zresztą są tam chyba odpowiedzi na cześć pytań,znajdziesz je też w innych postach-a ten nasza Moderatorka skasuje. Po co skasować?Byś Ty i inni w przyszłości łatwiej mogli znaleźć odpowiedzi na pytania które ktoś inny już zadał i dostał odpowiedzi.No i przeczytaj temat dla nowych Forumowiczów. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 1, Wszystko zależy od tego jak dbasz. Wiadomo, że to samochód sportowy ale ja nie narzekam na awaryjność. 2. Ja bym zainwestował trochę więcej. Kupił po lifcie albo zadbany. Jak dla mnie to musi być uropejczyk bo jest duża różnica. Miałem okazje nie raz porównać zresztą znający się mechanicy to samo Ci powiedzą. 3. Dokładnie nie pamientam ale nie są na pewno tanie ale drogie również nie. W granicach rozsądku. Ogólnie co do części to nie ma jakoś wielkiego problemu bo jest wiele rozbitych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Resak Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 4.Pytania ciągle przewijające się przez to forum..zanim napiszesz poczytaj,poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drewisz Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 gdzie wy macie taki temat ? co to uropejczyk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManPL Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ojj już bądźmy bardziej gościnni dla nowego Koledze literka uciekła, miało być europejczyk, czyli wersja produkowana na nasz rynek. Ale chamulec przez ch to ostro pojechałeś Tutaj jest temat gdzie są opisywane auta z allegro, a także poruszane są tematy kosztów eksloatacji i innych takich: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/44552-pare-pytan-o-350z-tu-ocena-komentarz/ Sporo do czytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManPL Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Oplułem monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drewisz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 ok widziałem tam w temacie że za 100tyś coś kupi ale to było 2008 więc pytanie za 50tyś kupię teraz dobre autko ? i ile ksztuje rejestracja tego autka jeśli sprowadze go z zagranicy chodzi mi o wszystkie formalności ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zamykam temat, Drewisz, skoro znalazłeś temat to zadaj pytania w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.