preston81 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 witam chciałem zapytać czy ktoś wie jak zdemontować kratki nawiewu z konsoli przedniej głownie chodzi mi o te po bokach przy drzwiach jak je bezinwazyjnie wyciągnąć? nie chcę się siłować i coś połamać moze jest na to jakis patent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Jak u siebie rozbierałem Mondeo to te kratki dość ciasno siedziały bo z tyłu idzie do nich taki tunel i jest on na nich osadzony , także nie wiem czy nie trzeba wyciągać całej deski z tym ale nie przestrasz siębo to tylko domysły...Spróbuj lekko podwadzić mniej więcej w jednej lini, po obu stronach śrubokrętami i delikatni próbuj to wyciągnąć. Chyba że ma ktoś informacje że na pewno nie wyjdą bez deski to dajcie znać bo nie chce kolegi w błąd wprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 probowac nie bede wiec czekam na kogos kto wie jak jest w p12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario_z Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Też mam ten problem w P12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 tj ja chce je do malowania wyciagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 A w manualu do p12 nic nie piszę czy są demntowane ? Jeżeli tak to chłopaki w seatach jak robili podświetlenie wyciągali to szprychą ponoć na jej końcu jest grzybek , który uławia demontaż tego elementu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 wszystko ok tylko nadal nikt nie dal informacji o kratkach z p12 najwyzej sikne je bez wyciągania ale chcialem zrobić to dokładnie i dobrze mam jeszcze sporo czasu zanim to zrobie moze podjade w wolnej chwili do aso i zapytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.