VQPower Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Czy uwazacie ze maxima to bezpieczne auto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Chyba tak koleś skasował swoją 93r na drzewie i miał tylko gębe od szkieł pokakeczoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 moja mama miala maxime z 96 roku i skasowala 2 drzewa nia.... kompletnie nic jej sie nie stalo. Mam gdzies fotki to postaram sie znalesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Duże auto = bezpieczeństwo! Od zawsze tak bylo, nie ważne nawet ze nie spelnia tam tych wszystkich norm czy tam gwiazdek NCAP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 zaczolem ten temat bo zawsze jadac do pracy przekraczam 200km/h i sie zastanawiam co by bylo jakby mi tak guma strzelila, podejrzewam ze samochodu bym nie wyprowadzil przy takim speedzie, ale co ze mna 8) :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Przy 200 km/h to raczej nie byloby już co zbierac z Maximy, o Tobie nawet nie wspominając. Ale takie przypadki z peknieta opona w czasie jazdy to przeciez niesamowita rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Przy 200 km/h to raczej nie byloby już co zbierac z Maximy, o Tobie nawet nie wspominając. Ale takie przypadki z peknieta opona w czasie jazdy to przeciez niesamowita rzadkość. jednakze znajac moje szczescie wszystko sie moze zdarzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Przy 200 km/h to raczej nie byloby już co zbierac z Maximy, o Tobie nawet nie wspominając. Ale takie przypadki z peknieta opona w czasie jazdy to przeciez niesamowita rzadkość. jednakze znajac moje szczescie wszystko sie moze zdarzyc Wacu zdecydowanie musisz zwolnic , hyba niechcesz swojej furki oklepac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 pomyslimy nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 no a juz nie wspomne kto sie chwalil ze lecial 250km/h 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 no a juz nie wspomne kto sie chwalil ze lecial 250km/h 8) a to bylo tylko raz i to na prostej i bez trefiku.....juz sie to niepowturzy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaZeLoT Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 zaczolem ten temat bo zawsze jadac do pracy przekraczam 200km/h i sie zastanawiam co by bylo jakby mi tak guma strzelila, podejrzewam ze samochodu bym nie wyprowadzil przy takim speedzie, ale co ze mna 8) :?: Mlody_tczew nie opanował swojego 100NX-a przy prędkości 170km. I przeżył. Oczywiście nikomu nie radzę robić podobnych crash-testów ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Maxima jak każde inne auto jest tylko urządzeniem, fakt ze wiekszym i napewno bezpieczniejszym niż te mniejsze ale przy predkości 200 km/h której zresztą w maximie sie tak nie odczuwa, niech sie coś stanie z kołem lub poślizgiem to pacierz pozostaje, jakiś krótki bo czasu niewiele. Co innego jak ktoś wjedzie w maxime, tu szanse widze wieksze, bo to tego żelaza wiecej, ale co by nie mówić to każde zdarzenie jest inne i nieraz wydawałoby sie ze to kolizja a tam ofiary. Bezpiecznej jazdy wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Akiro Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Raczej średnio wypadają nasze maximy w testach http://209.85.129.132/search?q=cache:OITBS...=clnk&gl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=D7HzMeZr2uU Tutaj też nie wygląda to dobrze.... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 W moj tylny zderzak niedawno wpadl koles Mazdą 6, powiem szczerze ze niewiele z tego poczulem, a mazda sie dosc niezle pokiereszowala. Takze narazie jestem zadowolony z bezpieczenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Akiro Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Nie chodzi o lekkie uderzenia w tylny zderzak ( również ostatnio dostałem w ten sposób i niestety zderzak pękł ) bardziej o takie które mogą zagrozić zdrowiu lub życiu no bo przecież mówimy o bezpieczeństwie kierowcy a nie samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 No to tez wplywa na bezpieczenstwo ludzi w srodku a chyba konkretnie masa samochodu, kiedys jak mialem Corolle i dostalismy podobnego strzała to z**e przez tydzien bolaly plecy i szyja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Raczej średnio wypadają nasze maximy w testach http://209.85.129.132/search?q=cache:OITBS...=clnk&gl=pl Ciekawe tylko dlaczego Infinity I30 jest daleko wyżej niż Maxima... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi