Gość struzyn Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam Jestem nowy na tym forum. Więc wybaczcie z góry za wpadki. Zamierzam kupić X-traila T31 z silnikiem 2.5 benzyna i założyć gaz. Czy ktoś z forumowiczów może coś powiedzieć na temat trwałości tych silników i możliwości założenia gazu. Zależy mi na wszystkich informacja na temat tej konkretnie wersji. Czy miał łańcuch rozrządu. Ktoś może ma takie auto wraz z gazem, i mógłby coś więcej powiedzieć jak auto jeździ, a jeśli nie to może jakieś sugestie otrzymam co do instalacji gazowej. Może ten silnik był instalowany w innych samochodach nissana i może się podzielić wrażeniami eksploatacyjnymi. Dzięki z góry z wszelkie info. znalazłem takiego nissanka http://otomoto.pl/ni...-C24310197.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 2.5L na manualu?? no ale, do tego to chyba wtrysk bezpośredni, czyli na dzień dzisiejszy, brak możliwości gazowania, jaki tam jest silnik?? bo są dwa 2.5L QR25DE i QR25DD, pierwszy do zagazowaia drugi nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość struzyn Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 2.5L na manualu?? no ale, do tego to chyba wtrysk bezpośredni, czyli na dzień dzisiejszy, brak możliwości gazowania, jaki tam jest silnik?? bo są dwa 2.5L QR25DE i QR25DD, pierwszy do zagazowaia drugi nie Cześć dziękuję za informację, niestety nie wiem jaki tam jest akurat silnik próbuje rozeznać sie w temacie bo wiem że to rzadko spotykany model samochodu do kiedy był produkowany QR25DE, na jakie rynki był oferowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.