jasiu_b Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam. Przegladajac Service Manual natknalem sie na obrazek, w ktorym przedstawiono gniazdo Aux w podlokietniku. Czy w Waszych autkach jest takie gniazdo? W moim nie ma. Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez jasiu_b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technopierdoła Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Akurat takie wejscie posiada mój QQ. Jak dobrze pamiętam to Visia ma AUX a wyższe wersje mają USB (wyższe lub z NC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 W wersji Acenta jest USB i mini jack to chyba jest ten AUX. Przynajmniej tak jest w moim QQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 zależy od rocznika/wersji, np modele Vis/Ac przed FL miały tylko mini-jacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 A po Lifcie Visia - nie mają nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzak70 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 A po Lifcie Visia - nie mają nic Mój po lifcie (kwiecień 2010) Visia ma AUXA - nawet podłączyłem na próbę Ipoda i gra, tyle że niewygodnie bo jak schowasz Ipoda w podłokietniku to nie masz jak nim sterować, jak wstawisz na wierzch to znowu podłokietnik się nie domyka i kabel sterczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Mój po lifcie (kwiecień 2010) Visia ma AUXA - nawet podłączyłem na próbę Ipoda i gra, tyle że niewygodnie bo jak schowasz Ipoda w podłokietniku to nie masz jak nim sterować, jak wstawisz na wierzch to znowu podłokietnik się nie domyka i kabel sterczy.... Już nie wiem co jest grane - jeden ma to - inny ni ema - jak by nie były składane na jednej linii montażowej. Tak samo kiedyś dyskutowaliśmy o macie wygłuszającej maski silnika. Ja w swojej Visia mam matę , natomiast kilku kolegów pisało że nie ma, dziwne to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Albo mata albo wejście audio Albo nie słychać silnika albo można go zagłuszyć muzyczką z ipoda. Taki żarcik Nissana Szkoda, że żarty z użytkowników 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Już nie wiem co jest grane - jeden ma to - inny ni ema - jak by nie były składane na jednej linii montażowej. Tak samo kiedyś dyskutowaliśmy o macie wygłuszającej maski silnika. Ja w swojej Visia mam matę , natomiast kilku kolegów pisało że nie ma, dziwne to wszystko gdyż oprócz wersji yposażeenia zależy od daty produkcji - wprowaddzane mdyfikacje i zmiany powodują ,że czasami u dealerów mogą być 2 takie same wersje samochodu lecz minimalnie będą się różnić wyposażeniem np. wyjście aux lub radio (Visia itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Mój I-Way ma oba gniazda. Co za rozrzutność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 I-way ma oba co wynika chyba z connecta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) Acenta z 2010 ma tylko AUX'a w podłokietniku USB tam jeszcze nie znalazłem :D Edytowane 29 Października 2012 przez Michalmiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvester Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Acenta z 2010: mam AUX i USB. Acenta z 2010 ma tylko AUX'a w podłokietniku USB tam jeszcze nie znalazłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Pewnie w zamówieniu trzeba określić co się chce mieć ? A tak przychodzą ..."na chybił -trafił"... Dla mnie byli rozrzutni ....ale nie wtykałem jeszcze nic w AUX'a - należałoby sprawdzić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picad Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Pytanie do posiadaczy wejścia USB. Jakie macie zainstalowane radia ? Czy tylko te z nawigacją z dużym ekranem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) Pytanie do posiadaczy wejścia USB. Jakie macie zainstalowane radia ? Czy tylko te z nawigacją z dużym ekranem ? Nie tylko z dużym ekranem , ja mam USB w Acenta czyli zwykłe radio Edytowane 30 Października 2012 przez rafiros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) W takim razie gdzie w mojej Acencie szukać USB? W schowku gdzie aux nie widzę Może to zależy od rocznika? Ja mam po lifcie (2010). A radio mam takie: Edytowane 30 Października 2012 przez Michalmiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 W takim razie gdzie w mojej Acencie szukać USB? W schowku gdzie aux nie widzę Może to zależy od rocznika? Ja mam po lifcie (2010). A radio mam takie: Słusznie 'dodałeś " radio do postu . Wynika z tego ,że w zależności od typu zamontowanego radia w okresie "przejściowym" (tuż po liftingu)jest lub brak jest USB. Moje radio jest nowszego typu - mam wejście USB i AUX ,które mieszczą się w schowku pod podłokietnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) niezły bałagan jest z tymi wersjami odtwarzacza. Acenta z 2009 miała podobnego Clariona jak Michalmiko ale wersje na 1 CD - bez USB (ale z AUX) W 2010 montowano jak widać wersję ze zmieniarką jak u Michalmiko ale USB tez nie ma. Później (lub losowo:P) montowali Daewoo, z USB/AUX Edytowane 30 Października 2012 przez MKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Tak, moje ma zmieniarkę na 6CD, tak na pocieszenie , choć wolał bym USB Czyli rozumiem, że u mnie najprawdopodobniej jest Clarion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 to jest Clarion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi