zuh1305 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Wszyscy to i ja opisze swoje auto. Mój nissan to zwykłą primera. Ale chciałbym żeby trochę różniła od zwykłej serii. Zmiany chciałem zacząć od polepszenia osiągów ale jeden koleś mnie delikatnie mówiąc oszukał. I tak zacząłem trochę zmieniać wygląd. Wersja nadwozia: liftback wersja wyposażenia: SLX - lustra podgrzewane i elektrycznie sterowane - przednie szyby elektrycznie sterowane - ABS - klima - halogeny - okleina drewnopodobna no i to chyba tyle fajnych rzeczy Lakier mógłby być metaliczny ale za to kolor mi się podoba no i niemiec pożałował na alufelgi. Silnik jaki mam to dwulitrowy benzyniak tylko nie wiem dokładnie czy to 130stka czy 115stka, nie wiem czy to SR20DE czy SR20DEL. Jak na razie to wymieniłem zegary z komputerem pokładowym i przyciemniłem szyby oraz przerobiłem nieco nerki. Szału nie ma z autem ale powoli będę sobie go robił i opisywał tutaj zmiany. Nie napisałem co chce zrobić w autku. Więc tak: -alufelgi -pomalować i zamontować spoiler, zdemontowałem go bo musiałem go doprowadzić do stanu fabrycznego -jakieś miłe car audio -półskóra a najlepiej skóra -dołożenie na tył elektrycznie sterowanych szyb -jak poradziliście coś zrobić z wstawkami drewnopodobnymi -zamontować pakiet GT -doprowadzić lakier do porządku -chciałbym żeby z silnika wyciągnąć te 150km a reszta wyjdzie w praniu, całkiem możliwe że właśnie ta reszta będzie prędzej zrobiona niż to co jest już zaplanowane. Felgi już kupiłem, jeszcze opony i montaż [ Dodano: 2012-08-04, 10:57 ] Te fotki są aktualne Primera delikatnie zglebowana. Wolałbym żeby przód jeszcze troche poszedł na duł no ale może na wiosne... Tylko nie za bardzo wiem jakie mam sprężyny. Może będziecie wiedzili ile one obniżają? Niżej załączam foty. W ogóle z przodu miałem jedną dłuższą a drugą krótszą spręzyne. W ogóle część która łączy zwrotnice z górnym wahaczem mam inną z lewej i inną z prawej. na dniach postaram się zrobić fotki i opisze co i jak. Foty primery obniżonej Foty sprężyn przednich Tylnych I moje stare przednie. Nie widać tego na zdjęciu aż tak dobrze ale jedna jest dłuższa od drugiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.