Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P12] 2002 2,2Di wymiana kamery cofania

Gruntz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, uszkodziła mi się kamerka w trakcie mycia w myjni, jakość obrazu fatalna i to tylko w dzień przy dobrym świetle. Kamera jest czarno-biała, czy możliwe jest podłączenie kamery nowej kolorowej z ogólnej oferty, nie dedykowanej do tego modelu? , a może ma ktoś do sprzedania używaną ( do sedana)

Jakby pasowała kamerka z ogólnej oferty to co najmniej połowa użytkowników primki oglądała by sobie na ekranie wideo a kolorową z tego modelu po lifcie można spróbować powinna pasować ale głowy nie dam

• Upvote 1

• 1 rok później...

Odświeżam temat by nie robić bałaganu.

Padła mi kamera w P12 2002 kombi, czy bedzie działała mi kamera z wersji po lifcie (kolorowa)? Kształt chyba ten sam ale czy kompatybilna z resztą?

Dziwne pytanie, przeca wyświetlacz jest kolorowy...

Może i jest ale ten z wersji po lifcie pracuje w innej rozdzielczości raczej wystarczy sobie porównać szatę graficznę rocznika 2004 a 2002. W tym 2 przypadku można pixele liczyć ;p. Spróbuj się dogadać że podłożysz na miejscu i jak będzie działać to weźmiesz,przy okazji sam jestem ciekawy ale szczerze wątpię bo już gryźliśmy temat o NAVI do p12 z wersji przed i po lifcie.

Kamere w nissanie zmieniłem od audi Q7. Musiałem troche przerobic mocowanie do kamery. Kamera była kolorowa ale obraz jest czarno biały tylko mega lepsza jakosc. Mój rocznik to 2002 kombi. Jeżeli chodzi o zasilanie to mamy cztery przewody, zasilanie plus sygnał z kamery. Napięcie jak dobrze pamietam to idzie 6volt

Dziwne pytanie, przeca wyświetlacz jest kolorowy...

dandii240 :Kamere w nissanie zmieniłem od audi Q7. Musiałem troche przerobic mocowanie do kamery. Kamera była kolorowa ale obraz jest czarno biały tylko mega lepsza jakosc