Adam_gda Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witam kiedy zatankuje gaz do pelna zapala mi sie rezerwa a kiedy butla jest prawie pusta swieca sie wszystkie kontrolki. Instalacja to BRC 2 gen to moje pierwsze autko z gazem kupione tydzien temu co moge z tym zrobic??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuh1305 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Jaką masz butle? może leży do góry nogami? Albo pływak źle zamontowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_gda Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 butla w kole raczej lezy dobrze. Jak sprawdzic czy plywak jest dobrze zamontowany??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 pewnie zle ustawiony czujnik bo są rosnące i malejące w zależności od ustawienia tak będzie pokazywał ,,, jedz do serwisu ,, a jak by było coś złe z butlą to byś nie zatankował bo było by zamknięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Nie wiem jak w Brc ale niektóre programy do LPG maja możliwość do wyboru różne czujniki ,więc może tylko trzeba wybrać inny czujnik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marler Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Miałem dokładnie tak samo.. i się przyzwyczaiłem do dziś pokazuje na odwrót Jestem jednym z nielicznych którzy sięcieszą jak pali się lampka rezerwy, bo to znaczy że zbiornik zalany po korek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ja zakładałem gaz w ubiegłym roku, na początku pokazywał stan gazu normalnie, tj. jak na full to wszystkie diody świecą jak pusty to wiadomo. Po jakimś czasie się to że tak powiem przestawiło i wyświetla odwrotnie, ale mi to nie przeszkadza ważne że wogóle pokazuje ja tam bym się nie przejmował. Adam_gda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.