k3dbe Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Są jeszcze miejsca gdzie nie dociągają śrub kluczem dynamometryczny ... Sprawdzili wszystko, maszyn tam więcej a te dwie ze zdjęcia, jedna jest od wyważania, druga ogarnia bicie opony w tym pionowe, całość zdejmowali i zakładali kilka razy przesuwając oponę na feldze, jakąś szlifierką modzili przy oponie... Prawie na początku pozdejmowali opony i na jednej feldze z tyłu stwierdzili boczne i góra dół bicie od strony ramion, mają usługę prostowania ale akurat takiego bicia się nie podejmowali, stwierdzili że może uda im się to jakoś inaczej zniwelować. Całość trwała ok godziny, nie wzięli żadnej kasy bo mimo iż mniejsza (prawie nic nie czułem podczas jezdy) to jednak nie osiągnęli tego co sami założyli na początku Atmosfera miła, 2-3 osoby na raz ogarniają auto, felgi idealnie czyste, kawa dobra. A ja oddałem felgę do prostowania do innych magikw, może ją wyciągną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 raysy masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi