Gość kuba452 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam. Wziełem się za oświetlanie wnętrza wymieniłem już żarówki w boczkach drzwi (tam gdzie odblask jest u nietórych) , i mam do was pytanie planuje kupic na allegro żarówki nie chce w ciemno kupować robił ktos coś takiego u siebie? Chodzi mi dokładnie ile żarówek i jakich (rodzaje) potrzebuje. W planach mam zmiane oswietlenia wnętrza kabiny nad kierowcą , pasażerem i oświetlenie bagażnika oraz schowka i tablic rejstracyjnych, Licze na pomoc chodzi mi głównie jakie żarówki i ile ich bym potrzebował. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ręce opadają ! Tak trudno jest włożyć trochę wysiłku i samemu poszukać, i nie dublować tematów aby się śmietnik nie powiększał ? http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/50885-p12wp12-podswietlenie-zegarow-i-pulpitu-sterowniczego/ Przeczytaj i pisz posty w/w linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 tej grimm a co ma piernik do wiatraka? nie chodzi mu o licznik i konsole tylko o podstawowe oswietlenie , piszac tam zrobilby wiekszy smietnik bo jego pytanie nie jest jednoznaczne z twoim tematem ktory znalazles co prawda sa inne tematy na ten temat.... kuba co moge ci poradzic to wsadzaj ledy bo sie nie grzeja w drzwiach jak wymieniales masz w5w te same sa w podswietleniu rejestracji oraz postojowki najlepiej wygladaja biale bo i tak swieca na niebiesko teraz zarowka w : popielniczce w srodkowej konsoli, w daszku przeciwslonecznym pasazera przy lusterku ( jak masz), oraz schowek to zarowka t5w najlepiej tez brac ledy , hmm teraz zarowki nad glowa nad pasazerem i opcjonalnie bagaznkik w wrersji kombi to zarowki rurkowe musisz je zmierzyc (mm) i szukac zamiennikow tez ledowych co do swiatelek tych bocznych w ww lampkach na podsufitce nie wiem jakie to - symbol ale jak pojdziesz do sklepu motoryzacyjnego bez problemu dobiora pamietaj bierz ledy bo sie nie grzeja jak zrobisz wstaw foto napisz jakie symbole maja te zarowki z podsufitki z rurkowymi nie bedzie problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Sorki, na szybko odpowiadałem na posta, aby góra nie widziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuba452 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 ma ktos dokładne oznaczenia tych żarówek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 a umiesz czytac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom16 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 JAK wyjąć ten odblask zeby zminenić żarówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 wypiąć boczek od spodu , lub jesli masz wersje przed liftem mozesz wyciagnac plastik z przycikami do sterowania szyba i tez powinienes dojsc , ja preferuje poprostu sciagniecie calego boczku 3 min roboty dla wprawionej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom16 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 podchacz śróbokrętem i wyskoczy potem przekręć kostką :nissan2: :nissan2: :nissan2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.