hugh_h Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Pisałem już coś gdzieś kiedyś ale nie ma chętnych albo nie zaglądacie do innych kącików tylko do terrano. Proponuję się zorganizować w grupy regionalne, żeby się spotkać po prostu i pogadać o samochodach może i o czymś innym. Tak po prostu. Czemu wpisałem takie samochody no bo są prawie identyczne więc będą wspólne doświadczenia, kto co urwał i popsuł a potem naprawił Może będzie okazja to się w jakieś błoto wjedzie, może coś upieczemy ? Ja wyniosłem się z Warszawy, siedzę koło Radzymina kto jest z okolić? Jak się znajda ludzie z tego samego rejonu to później się ustali co kiedy gdzie komu pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Hugh, musisz się w nasze okolice przenieść, konie też mamy:http://www.stajniamalwina.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 JA Bielsko ,Zywiec. mam tu zaprzyjazniony pensjonacik, fajne tereny do polatania , jak jest ktos z tych rejonow to mozemy cos zorganizowac na ktorys weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 1 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Hugh, musisz się w nasze okolice przenieść, konie też mamy:http://www.stajniamalwina.pl/ ta jeszcze domek z pastwiskiem bo teraz mam 3 kopytne pod domem i koniecznie warsztatem potrzebuje oraz jakaś uczelnie techniczną na której mógłbym pracować w pobliżu - ktoś ma na zbyciu pakiet tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 stajnię ma mój kumpel, warsztat to nie problem a uczelnię to swoją mógłbyś otworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Zasadniczo to ja jestem z Warszawy - Anin więc jakby co to daleko nie jest a twoje rewiry (hugh_h) to pięknr tereny, kiedyś miałem działkę w Młynarzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 2 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 ode mnie to jeszcze spory kawałek jeszcze by się zmęczył nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz5891 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 JA Bielsko ,Zywiec. mam tu zaprzyjazniony pensjonacik, fajne tereny do polatania , jak jest ktos z tych rejonow to mozemy cos zorganizowac na ktorys weekend Witam, jestem z okolic Żywca, bardzo chętnie wybrudzę swojego Tyrka. Musimy się zgadać..... Wiesz w pojedynkę trzeba bardzo uważać a jak jest drugi pojazd to można pójść po całości.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 juz mnie namowiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.