Gość GAMEOHOLIK Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Siemano Od dłuższego czasu w naszej W10 nie ma piątki, wyskakuje. Do zrobienia będzie trochę blacharki i zacząłem szukać też skrzyni, ale jest ciężko. Czy podeszłaby tu skrzynia z jakiegoś innego nissana? Wydaje się że jest to 2.0 SLX (mono wtrysk). Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Skrzynia podejdzie ci nawet od każdej P10 i P11 o tej samej mocy , ale jest zakład w Siedlcach co naprawia skrzynie biegów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GAMEOHOLIK Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Do siedlec mam pół kraju więc to odpada, ale jak to możliwe że z P11 pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 dokładnie nie wiem bo miałem sprzeczne info odnośnie swapów jak zwalisz bolce to na śrubach powinno spasować ,, p11 ma na skrzyni odlew i gwint pod p10 wiec duża pasuje ja tak przekładałem w Di coś jest inaczej lub bez problemów natomiast p1,,144 ma już sprzęgło hydrauliczne i więcej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GAMEOHOLIK Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Czyli szukać raczej od P10 2.0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Będzie pasować tylko od swojej musisz przekręcić impulsator licznika bo w p11 jest elektryczny a w p10 na lince. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GAMEOHOLIK Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A jeśli chodzi o biegi to mają taką samą długość? Bo mi tu ojciec marudzi że powinna być taka sama bo biegi bo coś tam, bo naprężenia ( ) i że musi być konkretnie od tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Mam skrzynię po swojej W10, a przedtem walczyła w almerze . Jeśli szukasz nadal to się odezwij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.