Gość Kamil208 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam Jestem zainteresowany zakupem Air Duct do 350z z jednym dolotem na ebay, moze ktoś jest zainteresowany? Wysyłka dzieliłaby się na kilka osób więc zawsze byłoby taniej. Przy kilku sztukach może i rabat jakiś by udało się wynegocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filon Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam Jestem zainteresowany zakupem Air Duct do 350z z jednym dolotem na ebay, moze ktoś jest zainteresowany? Wysyłka dzieliłaby się na kilka osób więc zawsze byłoby taniej. Przy kilku sztukach może i rabat jakiś by udało się wynegocjować. W zeszłym roku chciałem zamówić. Była dobra oferta z UK. Jednak nie zdążyłem. Znalazłeś jakiegoś pewnego sprzedawcę i w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 moge wam ogarnac ...jak cos to podajcie mi konkretne aukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Filon o sprzedawców się nie martwie bo to są głównie sklepy, gdybyśmy brali kilka sztuk to osoba prywatna przecież nie będzie miała. Cena- zależy jakie chcemy, są same wkładki w zderzak i reszte prowadzisz jakąś rurą wg. uznania i są również całe "dukty" od zderzaka do filtra. Ja bym raczej był za tym pierwszym bo różnica w cenie jest duuuża. hotrider miałem właśnie nadzieje że ktoś to ogarnie bo ja konta na ebay nie mam i niezbyt chce mi się zakładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) na chwile obecna taki air carbonowy dla 1 osoby wyniósłby ~400zł z przesyłką pod drzwi Edytowane 8 Września 2012 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 to z USA będziecie zamawiać? ja się zastanawiam nad Motordyne 5/16 Plenum Spacer'em to znaczy miałem w przyszłym roku zająć się tym ale gdyby były atrakcyjne koszta przesyłki to bym się może podłączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filon Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) to z USA będziecie zamawiać? ja się zastanawiam nad Motordyne 5/16 Plenum Spacer'em to znaczy miałem w przyszłym roku zająć się tym ale gdyby były atrakcyjne koszta przesyłki to bym się może podłączył Mogę sprzedać swojego plenum spacera, bo przy tej przeróbce co zrobiłem nic mi już nie daje. http://kahn.bol.ucla.edu/dyno001s.jpg - teraz mam tak. Biorąc pod uwagę tylko przeróbki dolotu. http://kahn.bol.ucla...v2_vs_stock.gif - jak wymontuje plenum spacera będę miał tak. http://www.motordyneengineering.com/images/newDynos/bottompage_large.jpg - mrev2 i plenum spacer zamontowany razem (czyli tak jak mam teraz) ma sens tylko w silnikach rev up (od 2006 roku) Dlatego najlepiej zamontować samego plenuma lub samo mrev2. Efekt bardzo podobny. Nie ma sensu montować dwóch rzeczy na raz. Edytowane 8 Września 2012 przez Filon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 hot_rider o którym mówisz? O tej samej wkładce w zderzak czy całym "tunelu" aż do puszki filtra? BossNY wg. mnie nie z USA bo będzie cło tym bardziej jak zamawiałoby kilka osób. W europie spokojnie można kupić taki air duct. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 BossNY wg. mnie nie z USA bo będzie cło tym bardziej jak zamawiałoby kilka osób. W europie spokojnie można kupić taki air duct. cło? zależy jak się wysyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Właśnie popatrzyłem że obecnie same USA albo Hongkong. A co do cła to niech hot_rider się wypowie, ja wiem że nie za takie rzeczy cło ludzie płacili ale może i są jakieś sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 bez cła, ale ..no wlasnie zawsze jest ale...nigdy nic nie wiadomo ps. sama wkladka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 A co do cła to niech hot_rider się wypowie, ja wiem że nie za takie rzeczy cło ludzie płacili ale może i są jakieś sposoby. jakieś pojęcie mam, sporo rzeczy już tam kupowałem i jedynie do kół się czepili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filon Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) na chwile obecna taki air carbonowy dla 1 osoby wyniósłby ~400zł z przesyłką pod drzwi Jak chciałem zamówić z Anglii tego prostego z carbonu to z wysyłką wychodził 240 zł. Niestety nie zdążyłem. Poszły wszystkie jak ciepłe bułeczki Jak będzie coś w podobnej cenie to się skuszę. W innym wypadku wolę poczekać na jakąś lepszą ofertę. Dla mnie może być ze zwykłego plastiku, bo i tak pomaluję go w kolor auta. Edytowane 8 Września 2012 przez Filon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 to z USA będziecie zamawiać? ja się zastanawiam nad Motordyne 5/16 Plenum Spacer'em to znaczy miałem w przyszłym roku zająć się tym ale gdyby były atrakcyjne koszta przesyłki to bym się może podłączył już nie aktualne, plenum kupiłem od Filon'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi