badi Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Słuchajcie, czy wiadomo jakie zmiany w X-Trailu mają zajść z wprowadzeniem modelu 2013? Raczej nie będzie końca tego modelu? Może nowe radyjko? Lepsze wyposażenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Na pewno dadzą jeszcze cieńszą blachę i już bez lakieru będzie teraz jest ekologiczny który ściera mi się jak przejadę po suchej trawie . Na pewno zasłonią to nowymi wodotryskami by kupujący nie zwracał uwagi na to co ważne . Takie zdanie mam nie tylko o Nissanie niestety wszystkie marki tak już robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Jaką blachę? Przecież najnowszym eko osiągnięciem będzie karoseria z płyty pilśniowej zamiast blachy - stanie się urządzaniem biodegradowalnym w przeciągu roku od zakupu - będzie z niego można zrobić kompost... O jej - nie pisz takich rzeczy bo załapią pomysł, auto które po roku trzeba wymienić na nowe to dla nich żyła złota. Na razie maja jeszcze skrupuły i robią na trochę dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badi Opublikowano 10 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 W moim QQ lakier to chyba farba plakatowa, dramat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 A ja stawiam na to że to pociągnięte jet parafiną, modele z kolorem czarnym występują w wersji z utwardzaczem i tam lepiej jest bo się nie rysuje byle czym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.