Gość wasyleq Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Witam. Problem z mojej Almerce polega na tym ze przy ruszaniu do przodu, do tylu slysze jakie pukniecie, tak samo jak wjade w jakas mala dziurke lub jak przejezdzam przed ''spowalniacze". W czasie jazdy raczej tego nie slyszalem ale przy ruszaniu za kazdym razem. Stukniecie slychac jakby w tylnym zawieszeniu ale ostenio znajomy powiedzial ze to moze byc poduszka pod skrzynia gdyz lewarek drży na postoju ale ze zmiana biegow nie mam problemow. Jak myslicie gdzie moze byc problem? Na szarpakach wyszlo by gdyby to bylo zawieszenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Najszybciej i na początku, to tylko szarpaki tak proponuję. Jeśli puka przy ruszaniu-cofaniu, to mogą być tuleje wahacza. Nastomiast na spowalniaczach, kocich łbach i torowiska - to najszybciej łączniki stabilizatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal007s Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 mi pukalo przy ruszaniu powolnym , a gdy na gazie ruszalem to nie, okazalo sie ze lacznik stabilizatora dokladnie guma, mozna obejrzec ich tan, wymienilem od razu dwa i cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wasyleq Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Na szarpakach wyjdzie jesli to laczniki lub tuleja wahacza? czy lepiej jechac do wiesia na kanał i zeby sam to sprawdzil? wiadomo chodzi tylko o sprawdzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok_DW Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Powinno wyjsc. Takze na twoim miejscu bym podjechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Na szarpakach wyszlo by gdyby to bylo zawieszenie? Pytałeś o szarpaki, więc odpowiedziałem, a jeśli Twój Wiesiu, wie jak, gdzie i co naprężać aby sprawdzić stan zawieszenia, to jedź do niego. Decyzja zależy do Ciebie i od Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.