dante02 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Drodzy forumowicze mam pytanie odnosnie wyswietlacza. Posiadam Primere z 2002 roku i mam pytanie czy kolorowy wyswietlacz z P12 po lifcie pasuje do starszego modelu?? Z tego co sie wiem w tych po lifcie obraz z kamery cofania byl w kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 rozumeim ze masz monochromatyczny nie ten 2 typ? bo przed liftem byly 2 typy wyswietlaczy - monochromatyczne wygladajace przedpotopowo i kolorowe z zupelnie innym menu a po lifcie jeszcze inne w tym kolorowy wyswietlacz... ja mam kolorowy wyswietlacz a kamerke mam czarno biala, wersja przed liftem 2k3rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBO2_0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 nie pasuje, nawet jest inna kostka wtykowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 potwierdzam nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajo159 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Cześć, mam pytanie do tematu. W mojej Primerze 2002 r. mam monochromatyczny wyświtlacz, czy jest możliwa zamiana na kolorowy z modelu przed liftingiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 nie pasuje, nawet jest inna kostka wtykowa. potwierdzam nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utras Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Podpinam się pod temat, a mianowicie: Czy da się aktywowac dodatkowe obrazy czyt. ostrzeżenia na wyświetlaczu, ponieważ widzialem w niektorych p12 np. ostrzeżenie o nie zapiętych pasach lub o niskiej temperaturze zewnętrznej, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 To jest kwestia sterowania w module komfortu. Trzeba podjechać do ASO/komputer i włączyc takie informacje w systemie. Pod warunkiem, że masz podłaczenie elektryki do pasów. NIska temperatura LOW TEMPERATURE wyswietla się poniżej +40C I jest to ogólny komunikat przy właczaniu auta na wyswietlaczu. Nastepnie po powrocie do głównego menu błyska tylko 0C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utras Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Mam kontrolę pasów bo mam kontrolki od tego po bokach licznika. Ile taka przyjemność kosztuje w serwisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 W peugocie kasowanie cxzujnika cisnienia w oponach 150 Ile ??? Nie wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi