Gość Daro Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Witam Od pewnego czasu zaczął mi obrzydliwie stukać lewy przegub (prawdopodobnie wewnętrzny). Nawet przy jeździe na wprost Czy ktoś się orientuje gdzie mogę za w miarę rozsądną cenę go dostać? Czy warto kupić używany? Jakie mogą być konsekwencje zbyt długiego użytkowania zużytego? A może wymienić całość i już? Pozdrawiam Daro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiu666 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 używany napewno nie... a nowy ... w sklepach można kupić jużod ok. 140 zł, ale ja bym radził kupić przegób dobrej firmy. to jest jedna z tych części, na których nie warto oszczędzać ... .. jak kupisz marny zamiennik - to z pewnością długo na nim nie pojeździsz.. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kogut Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Witam ja osobiscie polecal bym przegob firmy 555 jest to dosyc ciekawa firma , niestety niepamietam za ile zalatwialem taki przegob . z kat jestes kolego bo moze bede wstanie ci zalatwic ta czas po znizkach 8) . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryath Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Mamy dzial dla Almerek wiec tam przenosze temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milo Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 n14 to nie n15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Niestety wewnetrzny przegub jest drozszy od zewnetrznego i jego koszt to okolo 400-500 zlotych. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.