Gość YaaB P11 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Z braku czasu nie wiem czy istnieje odpowiedni dział na takie pytania, przepraszam, najwyżej Szanowny Admin przeniesie do innego działu Brat chciałby dołączyć do świata Primery p11, oglądał taki egzemplarz - http://moto.allegro.pl/nissan-primera-p11-gt-i2627971276.html Jeżeli ktoś zna to autko, to prosiłbym o opinie, będę bardzo wdzięczny P.S. gdyby ktoś chciał sprzedać Almerę/ Primerę, prosiłbym o kontakt Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walecboard Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No widać że po przekładce, jak dobrze zrobiona to warto cena ok, sam mam sprzęt po swapie i jestem bardzo zadowolony. Tylko ten zawias mi coś nie pasuje, przód dość mocno pieje i trza by zrobić żeby jakoś wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No widać że po przekładce, jak dobrze zrobiona to warto cena ok, sam mam sprzęt po swapie i jestem bardzo zadowolony. Tylko ten zawias mi coś nie pasuje, przód dość mocno pieje i trza by zrobić żeby jakoś wyglądało. Powiedź mi po czym widzisz że to przekładka ? Ta primera to forumowicza Terom kiedyś chyba była w dziale sprzedaż ale na nz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marpop Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Powiedź mi po czym widzisz że to przekładka ? Ta primera to forumowicza Terom kiedyś chyba była w dziale sprzedaż ale na nz wystarczy przeczytać opis aukcji, wystawiający sam napisał że to wersja SE którą wzbogacił o pakiet GT a także że jest to swap bo i o nim napisał cytuje: Samochód zakupiłem jako wersja SE - dość bogato wyposażona i została przeze mnie przebudowana na wersję GT. Pełny pakiet stylistyczny: - zderzak przód + tył - nakładki progowe - grill - silnik 2.0 z Primery P11 GT 98' o mocy 150 KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walecboard Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Poza tym wystarczył rzut oka do środka. Akurat jestem w temacie bo sam swoją przerabiałem tyle że ja wrzuciłem jeszcze kubły i zegary od GT jak widać na fotkach są troszkę inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Jak ktoś mówi o przekładce to mam na myśli tylko przeróbkę z anglika ,więc małe nie zrozumienie . Co do pakietu stylistycznego dużo użytkowników dąży do upodobnienia swoich aut do bogatszych lub limitowanych wersji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość YaaB P11 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Dzięki chłopaki za odzew, Samochód został kupiony, choć jak wiadomo wkład finansowy będzie w niego włożony. Brata martwiło tylko dlaczego moje SRi nie zostaje w tyle... Cóż odesłałem do odpowiedniego tematu na forum Do admina - wydaje mi się, że temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.