jwa Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 moja kosztowała ok1000 a w Siedlcach jest regeneracja i wysyłka za 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeoN Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 A można jakąś inną turbinę wstawić? Jakąs mocniejszą czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 u mnie koszt bez rzucenia okiem na turbo ciezki do oszacowania ale cos od 600 - 1000 zł no i nie podoba mi sie okres gwarancji jaki daja bo tylko 6 miesięcy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeoN Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 to i tak nieźle, niektórzy nie dają żadnej gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 nie spotkałem u mnie w wlkp - zakładu ktory nie daje gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A można jakąś inną turbinę wstawić? Jakąs mocniejszą czy coś tak ale musisz zmienic cały kolektor wlot i wylot a wtedy i przydłby sie luźny wydech i to brzmienie z basowym końcowym tłumikiem - ech u mnie koszt bez rzucenia okiem na turbo ciezki do oszacowania ale cos od 600 - 1000 zł no i nie podoba mi sie okres gwarancji jaki daja bo tylko 6 miesięcy.... 600 bo to kwestia wymiany łożyska i uszczelek oraz robocizna 1000 jw plus wirnik, oska, wyważanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom16 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 co co da den chip jak wydech pędziwsz miał stary . ZASTANÓW SIĘ :nissan2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 na hamowni jest roznica ok 20km z tym samym ukladem wydechowym wiec raczej bedzie roznica [info z hamowni]... ale niech jwa sie wypowie on ma chipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 przecież czip jest na silnik taki jaki jest w tej chwili zmienia aie jego parametry wyprzedzenia, opóźnienia, dotrysku wytrysku, przedtrysku, zatrysku jak zmienisz wylot to też się odbarcza motor i możesz ale nie musisz na nowo zgrywać mapy silnika ale ja jestem lajkonikiem trzeba spytac COOBCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi