piotrek3 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Na Allegro są cały czas dostępne ale "odpowiednio"kosztują: https://allegro.pl/oferta/nissan-x-trail-podniesienie-zawieszenia-lift-7805062667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_1986 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Witam, odgrzeje trochę kotleta ale może ma ktoś do sprzedania podkładki do liftu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Ja mam 2 sztuki zbędne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dkwasniewski Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) Panowie czy ktoś ma rysunek tych podkładek? kolega by mi takie wyciął na maszynie. Będę wdzięczny za podesłanie na dawid7111111@gmail.com lub podanie linku. Chyba ze ktoś ma do sprzedania 4 szt ale nie wieksze niż 40 mm Edytowane 2 Marca 2021 przez Dkwasniewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gall_anonim3 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 (edytowane) Widzę że temat wciąż żywy! Z racji tego że przypadkiem powróciłem do marki nissan kupując XT z 2003 w 2.2DI (poprzednio primera wp12), chciałbym spytać czy można od kogoś otrzymać rysunek tych podkładek, z którym poradzi sobie tokarz. Był tu na początku wątku jakiś DXF(?), ale link jest już nieaktywny - być może komuś udało się go zapisać? Jeśli tak to proszę o przesłanie na gall_anonim3@gazeta.pl Znalazłem tutaj na 5 stronie też taki rysunek. Dajcie znać czy udało się komuś coś z niego wyrzeźbić? Co i jak trzeba do takich podkładek jeszcze mieć aby podnieść XTka? Z góry dzięki za pomoc! Edytowane 30 Listopada 2021 przez gall_anonim3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi