promo Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Dziś przyszedł czas na sprzedaż mojej czarnuli, Wersja europejska 33 tys. km przebieg. serwisowana w \przeźmierowie do końca. http://allegro.pl/nissan-350z-premium-pack-salon-polska-bezwypadkowy-i2639996100.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Niedlugo rozpoczynam budowe wiec potrzeba gotówy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Cudo. Mam nadzieję, że trafi w dobre ręce. Chętnie moje, ale dla mnie niestety jeszcze za wcześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 co teskni sie za Z?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Nie, skąd. CR-Z jest przecież 2x szybszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.