ceniakenzo Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Witam Kolegow!! od pewnego czasu zastanawiam sie nad zamontowaniem kola zapasowego na dachu. chyba by trzeba bylo zrobic jakas platforme na relingach, robil ktos z was taka operacje?? wszystkie pomysly sprawdzone i nie sprawdzone sie przydadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 też się szykuje na ten patent... planuje dwa poprzeczne profile przykręcone do relingów, do profili przykręcone mocowanie koła odkręcone z tylnych drzwi... nie wydaje się aby to był skomplikowany projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmaro Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ale czemu to wszystko ma służyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) ja chyba pospawam bagaznik prosta konstrukcje. narysowalem projekt pogladowy. ogolnie chodzi o to ze chcem haogeny zamontowac ale po takich lasach co jezdze zaraz bym je urwal. jedynym wyjsciem jest zrobienie linek odciagow, i zeby to wszystko dobrze wygladalo wymyslilem sobie cos takiego co o tym myslicie?? bagaznik.bmp Edytowane 19 Września 2012 przez ceniakenzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 w/g ustawy możesz mieć 2 dodatkowe reflektory dalekosiężne no chyba że więcej ale zakrytych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 no widzisz nie wiedzialem ale z tego co widzialem mozna kupic z zaslepkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 tak w ogolę warto zerknąć, bo ludzie cuda wyprawiając a przepisy są jasne http://isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet?id=WDU20090750639 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ale czemu to wszystko ma służyć ? to elementarne, wraz z wywaleniem plastikowego zderzaka, wyspawaniem nowego, zlicowanego z tylną klapą oraz amputacją tylnego haka z belką ma służyć poprawieniu kątów Nie ciorasz tyłem przy każdym większym pagórku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 sex, drugs & rock'n'roll a nie przepisy, ma być wesoło a nie przepisowo; są Ci potrzebne- to zakładasz, a kołkowi z drogówki wmawiasz że hodowlę świetlików do weterynarza wieziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 no nie wiem, u mnie jedno drugiego nie wyklucza a jak komuś się nie chce przepisów poczytać to może świetliki wozić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 to elementarne, wraz z wywaleniem plastikowego zderzaka, wyspawaniem nowego, zlicowanego z tylną klapą oraz amputacją tylnego haka z belką ma służyć poprawieniu kątów Nie ciorasz tyłem przy każdym większym pagórku? Co do haka, wlasnie pare dni temu go obcialem i przykrecilem do belki bo nie wytrzymalem, co wieksza dziura to tylko bloto zbieral. nie zapominajmy ze jest jeszcze mozliwosc naprawienia usterki na miejscu przy kontroli, a co za problem zrobic halogeny na kostce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 ale po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 to nie jest usterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 jesli jest zakaz jazdy z halodenami to poprostu je sciagasz przy kontroli policji i nie maja prawa wypisac ci mandatu , np gdy masz sportowy wydech to przy kontroli mozesz go wymienic i nic nie moga zrobic. np niebieskie postojowki itd. wiec mysle ze niema sie czym przejmowac przy zamontowaniu 4 halogenow i spokojnie sobie jezdzic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 już kumam...no i to jest wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandor Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Z własnego doświadczenia wiem ze policja sie nie czepia halogenów na dachu, raz mi sie czepił gostek na przeglądzie ale do niego jeżdżę tylko jak naprawdę chce brykę sprawdzić a na przegląd do takiego który nie czepia się światełek, lekko wystających opon, braku kratki czy spoconej skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 też mam diagnostę "z jajami" ,taki gość to podstawa przy starszych brykach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 ja to zawsze preferowalem takiego diagnoste co auta nawet nie widzi. a to co trzeba sprawdzic to samemu najlepiej. ale teraz chyba pojade bo juz chyba wszystko wymienilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jak bys chciał fajny bagażnik to polecam ten patent I miejsce na halogeny się tez znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 no niestety ten minus albo plus że mam hardtopa ... śniegu nie muszę wozić w zimie i psa nie zgubię, ja myślę niestety o wierceniu dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi