Gość Q Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Mam pytanko - ponieważ ostatnio troche śmigałem na oparch więc warto byłoby skontrolować filtr beny czy czasem nie zarypał się zanatto od śmieci z dna zbiornika - więc gdzież on się ukrył? Czy jest pod maską czy przy zboirniQ? PEACE&POZDRO 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Prawdopodobnie pod maską , na ścianie grodziowej . POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Tak filtr paliwa jest na scianie grodziowej zaraz przy pompie hamulcowej. napewno znajdziesz !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spij997 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Koledzy prawidłowo zlokalizowali filtr. Ja polecę Ci filtr Mana. Wymieniałem i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Q Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 THNX 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarroturro Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Czy ciężko jest wymienić filtr samemu? Kiedyś czytałem instrukcję takiej czynności w Hondzie. Wymiękłem po zdaniu, że trzeba najpierw obniżyć ciśnienie paliwa w przewodach. A jak to wygląda w Nissanach ze szczególnym uwzględnieniem n15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Filtr wymienic nie jest trudno tylko troszke ciezko moga wezyki sie sciagac !! a i nie zapomnij odkrecic korka od wlewu paliwa !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarroturro Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Dzięki, w takim razie poradzę sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.