Guest Q Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Mam pytanko - ponieważ ostatnio troche śmigałem na oparch więc warto byłoby skontrolować filtr beny czy czasem nie zarypał się zanatto od śmieci z dna zbiornika - więc gdzież on się ukrył? Czy jest pod maską czy przy zboirniQ? PEACE&POZDRO 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek-ol Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Prawdopodobnie pod maską , na ścianie grodziowej . POZDRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jumper Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Tak filtr paliwa jest na scianie grodziowej zaraz przy pompie hamulcowej. napewno znajdziesz !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spij997 Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Koledzy prawidłowo zlokalizowali filtr. Ja polecę Ci filtr Mana. Wymieniałem i jestem zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Q Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 THNX 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarroturro Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Czy ciężko jest wymienić filtr samemu? Kiedyś czytałem instrukcję takiej czynności w Hondzie. Wymiękłem po zdaniu, że trzeba najpierw obniżyć ciśnienie paliwa w przewodach. A jak to wygląda w Nissanach ze szczególnym uwzględnieniem n15? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jumper Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Filtr wymienic nie jest trudno tylko troszke ciezko moga wezyki sie sciagac !! a i nie zapomnij odkrecic korka od wlewu paliwa !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarroturro Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Dzięki, w takim razie poradzę sobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.