Gość Igor94 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Siema. zamierzam obniżyć swojego nissana i tu jest problem.Czy jest jakiekolwiek zawieszenie gwintowane do niego lub jakieś pasujące zamienniki.?Jest jeszcze jedna opcja a mianowicie to:http://allegro.pl/sprezyny-z-regulacja-uniwersalne-gwint-4szt-i2633883775.html . Nie wiem czy to będzie pasować i czy się sprawdzi.Jeżeli ktoś ma pojęcie o obniżaniu tego modelu niech napisze jakieś ciekawe propozycję.;)Bardzo mi zależy na jego obniżeniu ponieważ planuję zrobić z niego jakiegoś klasyka.;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 do swojego n-14 i N-15 Pumy robiłem sam. aktualnie kończę zawieszenie od Armaty n-14. luknij do działu z moją furą tam są fotki kompletnego gwintu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.