chudy__ Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 o jakiej srednicy wew. kupic weze paliwowe? i.jeszcze jedno pytanie do paliwa sa 3przewody? 1-zasilanie 2-powrot a ten 3ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 w moim były, zasilanie i powrót fi8 a recyrkulacja fi6 ale ja mam 3.0 v6 tak że nie wiem jakie będą u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 w moim były, zasilanie i powrót fi8 a recyrkulacja fi6 ale ja mam 3.0 v6 tak że nie wiem jakie będą u ciebie. dokładnie tyle że u Tomka już wszystkie zakładałem z fi 8 10 metrów na całe auto wyszło ... 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi