Gość ewood Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam. Mam pytanko czy ktoś się orientuje czy do Nissana Terrano II 2004r. wejdą oponki BFGoorich AT 245/70 R17 119R bez żadnego podcinani, ingerencji w zawieszenie i na felgach o szerokości 7 cali. Oraz w jakim przedzale powinno znajdować się ET felgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Jak jeszcze nie założyłeś to tu masz kalkulator. http://www.opony.com...amienniki-opon/ Na szerokośc na pewno wejdą , ale na wysokość nie sądzę . Jak miałem założone 245/70/16 i było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 u mnie 255/70/r16 cooper discoverer atr i robią super -czarne/szutr na czarnym są ciche i nie ślzgają się na lużnych dobrze dają radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.