Gość elcoruso Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 zona by mnie zabila jak by ten post widziala ale.... jesli naprawde cie bedzie interesowala maximka 3.0 w automacie w przyszlosci to daj znac. . . chodzi za mna cos nowszego i moze cos by sie pomyslalo.Samochod ten to jest lepiej traktowany jak moja zona ale tak na serio to zadbany jest na maxa (zreszta sa tu gdzies fotki) . . . Zdjecia Twojej Maximy to ja juz znam na pamięć :wink: No co tu duzo pisać, podoba mi sie bardzo! Wyposażenie ma takie jakiego ja szukam no i wiem, ze jest zadbana (nie wiem tylko jaki ma teraz przebieg?) Jeżeli nie przesadzilbyś z cena to moglibyśmy sie dogadać (napisz mi na priv orientacyjnie jaka cena by Cie interesowala!) No i mialbyś jeszcze troche czasu bo ja moge kupić coś dopiero okolo lutego-marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przedszkolak Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Mam 2.0 QX z 1998, jeżdżę od roku, zagazowałem Mistral Autronic. Działa bez zarzutu. Są upierdliwe części, ale można znaleść. Jestem 3 wlascicielem. Stan idealny (ma przelatane ok. 100 tys ). Pełna opcja z automatem, skóra i autoklimą. Sprawdź czy był wymieniony alternator (było wezwanie serwisowe). Jeśli masz pytania spróbuję odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi