Gość Bery60 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 witam ! mam do wymiany glosnik w drzwiach i zielonego pojęcia jak sie do tego zabrać. szukalem jakiś podpowiedzi odnośnie tematu ale nic nieznalazlem. Może ktoś ja ściągal ? prosze na pisać pare zdań jak ją zdemontowątować pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Polecam ściągnięcie servisówki, była swego czasu na forum, wszystko jest tam opisane krok po kroku z ilustracjami. Co do opisu - najpierw odczepiasz wierzchnią część uchwytu w drzwiach (tę srebrną - nie chodzi tu o chromowaną klamkę!). Potem odkręcasz dwie śruby, które zobaczysz po odczepieniu srebrnej części. Nastepnie odczepiasz spodnią część uchwytu wraz z częścią okalającą chromowaną klamkę. Kolejny krok to odczepienie całego panelu tapicerki drzwiowej od drzwi - jest na plastikowych spinkach, trzeba robić to umiejętnie, żeby nie porysować drzwi i nie połamać klipsów. Na koniec odczepiasz wtyczkę od sterowania szyb. Radzę działać dopiero po przeglądnięciu servisówki i wyłącznie plastikowymi narzędziami, zęby nic nie zniszczyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 http://allegro.pl/yt-0836-sciagacze-do-tapicerki-5szt-yato-i2619959626.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert65 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 witam ! mam do wymiany glosnik w drzwiach i zielonego pojęcia jak sie do tego zabrać. szukalem jakiś podpowiedzi odnośnie tematu ale nic nieznalazlem. Może ktoś ja ściągal ? prosze na pisać pare zdań jak ją zdemontowątować pozdrawiam A tutaj masz to wszystko na fotkach.... http://eurozvuk.ru/gallery/index.php?id=1200&page=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.