ranger Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Pochwal się jeszcze gdzie kupiłeś samą lampkę i ile za nią dałeś? Może sobie wymienię na "biznesową" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 http://allegro.pl/lampka-oswietlenia-wnetrza-nissan-note-i2639928473.html Ranger tu masz klasę biznes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Wiem, że są na Allegro. Sam o tym pisałem. Ale może gdzieś nasz kolega namierzył nowelasa. Podejrzewam, że te lampki są takie same w Renówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalson Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Witam, dziękuje za dobre słowa Niebyło to aż takie trudne tylko musiałem podejrzeć u was na zdjęciach w którym miejscu jest zamocowana i dobrze wymierzyć u siebie. Lampki miałem z innego rozbitego NOTE znajomy ma na częsci więc sobie wyjąłem 2 lampki razem z wiązka sufitową. Przednią też sobie zmieniłem na 3-przyciskową. Obydwa typy lampek mają taką samą wytyczke i można je przekładać "plug & play" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 W każdym bądź razie Michaszku dobra robota.W końcu musiałeś się odważyć i zdziurawić podsufitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 o kurcze ! a ja mam tylko z przodu lampkę....ale LIPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 o kurcze ! a ja mam tylko z przodu lampkę....ale LIPA Jak najszybciej trzeba uzupełnić te braki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 o kurcze ! a ja mam tylko z przodu lampkę....ale LIPA No widzisz! Gdyby nie forum umarłbyś w niewiedzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi