FreeoN Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Witam, Mam takie pytanko: Posiadam radio takie jak na obrazku: http://imageshack.us/photo/my-images/809/p12tempo.jpg/ i chciałbym je zmienić na jakieś inne, najlepiej z jakimś wysuwanym wyświetlaczem (choć nie jest to jakiś wielki wymóg). Chciałbym by miało wbudowany zestaw głośnomówiący bluetooth no i żebym mógł nim sterować z kierownicy. Jakieś modele godne polecenia, sugestie? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Z tego co chyba widzę masz rozmiar radia 2DIN? Ja mam w Note 2 DIN f-my GMS.Ma blutooth,navi,tv (opcja),odtwarza DVD i inne pliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ml0dy Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Większość radii takiego typu jak szukasz posiada możliwość podłączenia sterowania z kierownicy, do tego trzeba dokupić przejściówkę, jeżeli znajdziesz radio które cie interesuje zapytaj sprzedawce o przejściówkę do twojego modelu auta i powinno wszystko elegancko śmigać, ceny takich przejściówek do 199zł w górę. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeoN Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 a jak to się ma ze sterowaniem z konsoli ? mam radio 1 din Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ml0dy Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Na ten temat nie powiem ci nic bo nigdy jeszcze nie podłączałem sterowania z konsoli i nie chcem w błąd wprowadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 no to powodzenia bo ja jeszcze na forum nie przeczytałem nikogo kto wymienił by całe radio są patyenty na zdobienie dodatkowych wtyczek ale zeby całe radio i banglało???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeoN Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Dzwoniłem do kilku specjalistów no i niestety każdy mówił, że się nie da w tym modelu samochodu, bo wszystko jest sprzężone z jednostką centralną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.