NuMeR Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 W związku z chęcią pozbycia się wszystkich chromów w mojej navarce które chce zastąpić czarnymi elementami z chęcią zamienię chromowane lusterka z migaczami na czarne lusterka z migaczami chętnych proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gru Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Obawiam się, że cięzko będzie znaleźć. Sam bym się chętnie zamienił. Napisz może w dziale Pathfindera, tam chyba lusterka były malowane w kolorze nadwozia, może szybciej znajdziesz chętnego. A przepraszam, w Pathfinderze zdaje się nie ma migaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość budmiller Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 W Pacie są migacze w lusterkach od 07r @NuMeR o ile dobrze pamiętam to w Navce te nakładki chromowe są z plastiku jeśli tak to wystarczy usunąć powłoke chromową i pomalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 W Pacie są migacze w lusterkach od 07r @NuMeR o ile dobrze pamiętam to w Navce te nakładki chromowe są z plastiku jeśli tak to wystarczy usunąć powłoke chromową i pomalować. Hmm wiem ale dlatego chcial bym sie zamienic zeby uniknac malowania a moze wtedy 2 strony byly by zadowolone sa osoby co maja czarne a chcialy by miec chrom tak czy tak dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphe Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 kolego NuMer ,chetne zamienie sie z toba na lusterka.Akurat tak sie sklada ,ze bede za tydzien w poslce...jednak..MOje lusterka sa czarne,bez kierunkow..Nie wiem czy akie cos ci odpowiada..Ps.Czy ja podlacze twoje lusterka czy trzeba cos przerabiac zeby kierunki dzialaly?Chyba w mojej wersji z lustrami bez kierunkow,niema oryginalnie podlaczen do kierunkow?;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gru Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Jak kierunki są w lustrach to nie ma w błotnikach przednich i odwrotnie. Nie znam się na przepisach ale chyba jakieś kierunki musza być na boku, więc nie każda zamiana wchodzi w grę. Ale może NuMeR będzie zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 kolego NuMer ,chetne zamienie sie z toba na lusterka.Akurat tak sie sklada ,ze bede za tydzien w poslce...jednak..MOje lusterka sa czarne,bez kierunkow..Nie wiem czy akie cos ci odpowiada..Ps.Czy ja podlacze twoje lusterka czy trzeba cos przerabiac zeby kierunki dzialaly?Chyba w mojej wersji z lustrami bez kierunkow,niema oryginalnie podlaczen do kierunkow?;/ Hej nie takie kierunki nie wchodza w gre tylko lusterka z kierunkami oraz podswietlaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.