counterox Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Siema na stronce www.youcandrive.pl można kupić najtańsze OC w obecnej chwili na rynku. Od kiedy kupiłem u nich OC mogę generować kody promocyjne - z od 30 do 150 zł rabatu. W pzu proponowali mi ponad 900 zeta za moją SR20DE, tutaj mam połowę z tego Jedyny wymóg - wiek do 30 roku życia. Tutaj kilka kodów, jakby ktoś chciał sprawdzić ile będzie kosztować OC z rabatem i bez: BEA8E5D4B0 431E09F359 62FD035685 820AED36EF Nie jestem agentem OC ani nic z tych rzeczy, po prostu polecam od siebie, bo mam tam najtaniej Jakby kody nie działały, albo ktoś potrzebowałby nowego - walić w poście albo na PW, wygeneruję Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoidberg Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Jeszcze kwestia jakie masz zniżki ja jako osoba bez zniżek, że Almerę '97 1.4 płacę w Link4 koło 1400zł za OC+ AutoSzyba + NNW co w porównaniu do PZU gdzie chcieli 2.4 tysiąca, czy MTU albo Hestii, gdzie też wołali ode mnie ponad 2 tysiące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Podziwiam osoby, które płacą składki OC takie, że wychodzi to 30% wartości samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoidberg Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 No ja płacę tak, ze wychodzi jakieś 40% wartości samochodu, ale pocieszam się myślą, że samochód jest zarejestrowany na mnie i póki co(odpukać) leci mi czas za bezszkodową jazdę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Trzeba było sobie jakąś motorynkę czy innego Rometa zarejestrować - to zniżka by szła Ja tak miałem zrobione, od 14 roku życia zawsze na mnie jakiś motorower był, w wieku 20 lat już pełna zniżka a w wieku 26 lat full zniżka, bez zwyżki za wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoidberg Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Fajny pomysł ;] szkoda, że jak miałem te 10-12 lat to u mnie w rodzinie był tylko jeden samochód... Ale za to jaki! FSO Polonez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bond007 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Zgadza się z tym youcandrive, ja ubezpieczałem w zeszłym miesiącu i za moją Primerę SR20DE przy zniżkach 60% zapłaciłem za cały rok za samo OC równe 300 zł. Wszystko łatwi się przez neta, na maila dostaje się kartonik do wydrukowania i ogólne warunki umowy. Także polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counterox Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gdyby ktoś potrzebował aktualny kod ( temte już wykorzystane ) : F074290768 B28E01D36E 9B405CCE37 069BF11F06 147BE1D8FB Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmk Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Podziwiam osoby, które płacą składki OC takie, że wychodzi to 30% wartości samochodu Pracowałem kiedyś w PZU. Młode małżeństwo z 5-letnim Passatem 2.0, żadnych zniżek, jeszcze w górę za wiek. AC+OC: Warta - 11tys, PZU - 6tys. Także wszystko zależy Ze swojego doświadczenia wiem, że OC to nie wszystko. Warto mieć jeszcze jakiś assistance (szczególnie dla starszych samochodów) i ubezpieczenie od zniszczenia/kradzieży (w PZU to się nazywa MiniCasco). Wcale nie jest jakoś strasznie tanio. Tutaj za N15 1.4 mi wyszło 900zł, a w PZU (na spółkę z ojcem) za OC + wypas płacę 1000zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.