Moby7 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 witam od kilku dni przy kazdym zwolnieniu hamulca noznego slysze pojedynczyk klik-przypomina klik myszki komputerowej klik daje sie uslyszec juz pod koniec zwalniania pedalu hamulca, kiedy zwalniam pedal powoli dzwiek jest cichszy niz przy normalnym zwalnanianiu. Czy u Was jest podobnie? zagladalem na pedał ale nie widze tam niczego co mogloby powodowac taki dzwiek, nic tam tez nie zahacza o pedal ps. zauwazylem takze na dywaniku obok pedalu hamulca filcowe kolko srednicy chyba 5cm, grubosci ok 2cm z jednej strony koloru czarnego z drugiej filc co moglo ono zaslepiac.? Kolko wyglada wlasnie jak zaslepka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 To kółko to zapewny wycinka maty głuszącej ,z miejsca gdzie jest jakiś otwór technologiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 przy kazdym zwolnieniu hamulca noznego slysze pojedynczyk klik-przypomina klik myszki komputerowej klik daje sie uslyszec juz pod koniec zwalniania pedalu hamulca, kiedy zwalniam pedal powoli dzwiek jest cichszy niz przy normalnym zwalnanianiu. może pstryczek od świateł stop słychać jak sie zegniesz to zobaczysz nad pedałem hamulca chyba ze sa sterowane elektronika kosmiczną to sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby7 Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 To kółko to zapewny wycinka maty głuszącej ,z miejsca gdzie jest jakiś otwór technologiczny. własnie go tam wsadziłem jest jeden otwor o tej srednicy obok układu kirowniczego może pstryczek od świateł stop słychać jak sie zegniesz to zobaczysz nad pedałem hamulca chyba ze sa sterowane elektronika kosmiczną to sorki Zagladalem i jest tak jak piszesz. Wylacznik swiatel stop tak klika W Waszych Notesach tez tak klika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 U mnie nie klika.Może TTTM ,lub się kończy ,że tak powiem.Ale jeszcze nikt na forum nie potwierdzał wymiany tego czujnika więc chyba TTTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.