krajesiak Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Witam, Szukałem na forum długo (bo kiedyś widziałem) instrukcję jak wyjąć radio z p12. Zaczelo mi chrobotac kiedy plyta jest w srodku i nie czyta ich. Możecie mi udzielić rady jak je wyjąć? Kolejne pytanie czy jak wymienie radio z innego nismo to będzie współpracować z moim autem bo slyszalem ze sa zabezpieczone. Pozdrawiam Edytowane 12 Października 2012 przez krajesiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) nowe radio u ciebie trzeba zgrywać z komputerem aby wszystko banglało a żeby wyjąc radio musisz zdjąc panel srodkowy oderwać plastiki przy nogach nastepnie odkrecić wkrety tunelu srodkowego rozgiąc je złapac od tyłu panel środkowy i pociągnąc do siebie bedą chaczyły zaczepy na dole pomiedzy tunelem a panelem tam przy gałce zmiany biegów pokombinuj i rozłącz je następnie cały środkowy plastik zdejmujesz odczepiasz dwie wtyczki od panela nawigacji i włącznika awaryjnych i teraz masz wszystkie śróbki na widoku wszystko co widzisz odkręcasz i wyjmujesz całe radio odłączasz chyba dwie wtyczki i antenę albo inne kabelki i masz je w reku ot i cała filozofia Edytowane 12 Października 2012 przez jwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 czyli pewnie do jakiegos magika dekodera pojade i to ogarnie (zgranie z komputerem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 a cco ci padło bo jeśli tylko CD to mozna zrobić przeszczep i kula dalej ale jeśli całe radio to niestety pod kompa trzeba NIe wiem gdzie ale ktoś wyczaił jakiegoś radiowca który zespawał mu radio z systemem ale nie wiem czy nie mieszam tematów???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Radio smiga problem jest z płytą, wkładam pocharczy i nie działa (disc error) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 to mozna robić przeszczep ja sie też przymiezam do tej czynności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 latwo sie je rozkreca zeby wyjąc bebechy? Nie jest jakos połączone z tym scalakiem, na któym jest info o samochodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 najwiecej problemu sprawia rozszczepienie plastików środkowych pionowego od poziomego reszta to już łatwizna i pryszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Żebym nie rozpi..... obydwu sztuk przy tej operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 jak będziesz miał w ręku to się okaże jakie to proste powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Witam ponownie, Nowe radio bylo u elektronika celem rozkodowania, mowil ze ustawil kod 0000 - teraz pytanie, czy montujac je bede musial ten kod gdzies wpisac? Jeśli tak to jak wpisywać zera na tej klawiaturze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 no to zadałeś zagwostkę??? ale wymieniasz całość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) wymieniam całe radio, ja sie obawiam ze kodu sie w ogole nie wpisuje i ze trzeba odczytac kod z eeprom starego radia i zmienic na ten sam kod w nowym. Edytowane 26 Października 2012 przez krajesiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 chyba trzeba podpinac pod kompa i na nowo kolejne radio wgrywać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi