Gość darrick Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Zagubiłem jeden z kluczy do Note 1,4 2006r ( nie lubie posiadać 1 ). Zakupiłem na allegro klucz, dorobiłem grot oraz zaprogramowałem transponder. Kluczyk odpala Notka zostało tylko zaprogramować w nim zamek centralny. Oczywiście ASO to proste ale kosztowne ( dobry wyjazd na dorsza np Ustka ). Słyszałem, ze można samemu zaprogramować zamek centralny w kluczyku. Jeżeli ktoś z Was posiada taką wiedzę to proszę się nią podzielić Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalson Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Próbowałeś tego : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac_brutek Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Spróbuj tego: 1. przekręcić kluczyk w stacyjce 6 razy w ciągu 10 sekund (włączasz zapłon i wyłączasz), po 6 razie na pozycję ACC i powinien mrugnąć kierunkami 2 razy. 2. trzymając pilota blisko stacyjki wcisnąć i trzymać na pilocie UNLOCK, trzymając UNLOCK wciskasz 3 razy LOCK- powinien mrugnąć 1 raz kierunkami. 3. następnie bierzesz drugiego pilota i też wciskasz i trzymasz UNLOCK i 3 razy wciskasz LOCK- znów powinien mrugnąć 1 raz kierunkami. 4. na końcu przekręcasz na pozycję ZAPŁON i wtedy powinien mrugnąć 2 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darrick Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Dzięki za szybką odpowiedź idę do Notka i zobacze co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Prawdopodobnie poraził go prąd, bo poszedł 1,5 h temu i nie wrócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Albo się zamknął i zablokował w aucie i oczekuje pomocy :-) Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g_r_a_d Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 hymmm Wygląda to nie skomplikowanie. Zaświtała mi właśnie w głowie taka myśl: "a co jeżeli poprzedni właściciel zrobił sobie tak trzeci kluczyk?" Pewnie nie da się, w tak sam prosty sposób, wygenerować zupełnie nowego kodu do pilota? . . . Punkt 8 mówi o tym, że zapisywany jest zupełnie nowy kod? Czy komuś zadziałała ta procedura? Ja już próbuje od jakiegoś czasu i w ogóle nie chce zamrugać pierwszy raz. Próbowałem z zamkniętymi i otwartymi drzwiami. Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.