jwa Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja sie nieobawiam samodzielnego rozkładania auta robiłem to już klkukrotnie zastanawia mnie tylko czy kolesie w firmach audio dobieraja odpowiedni zestaw dobrze grający w danym modelu czy tylko wkłądaja to co maja w promocji w hurtowni i polecają jako uch och ach ech??? nic nie ujmując fachowości wykonania etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeoN Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Różnie to bywa, ja akurat słuchałem tych głośników no i wiedziałem czego chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 No to jak tyle zapłaciłeś to pochwal się co Ci tam wymodzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeoN Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Spokojnie, trochę cierpliwości, aktualnie cierpię na ABC (absolutny brak czasu). Myślę, że w weekend coś pstryknę, choć mało będzie widać bo instalacje w miejscach fabrycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Spokojnie, trochę cierpliwości, aktualnie cierpię na ABC (absolutny brak czasu). Myślę, że w weekend coś pstryknę, choć mało będzie widać bo instalacje w miejscach fabrycznych To weź filmik nagraj i na youtiuba zarzuc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeoN Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Uffff, dawno mnie nie było ale jak pisałem wcześniej zero czasu...W weekend pstryknę jakieś fotki, może pokuszę się o jakiś filmik, czas pokażę...także do weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 No czekamy czekamy bo przymierzam sie do demontarzu tapicerki u siebir w celu dociążenia auta materiałem dźwiekochłonnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość diodaled Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Chciałem zobaczyć co to za zestaw Ale gość sobie wyimaginował że ten zestaw ma Pojechał do salonu CAR AUDIO, powiedzieli mu co mu zrobią napisali na kartce, napisał to co mu powiedzieli w CAR AUDIO a zdjęć jak nie było tak nie ma No cóż... myślałem że lepszy finał tego tematu będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Hahaha; D diodaled to żeś teraz doje..ł ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi