Gość bobtrebor Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 jeśli włączę auto i klimę oraz ustawię temperaturę np 23 przy nieco niższej temperaturze na zewnątrz to sprężarka działa a wyższa temperatura jest z dogrzewania ? czy jeśli nie ma symbolu a/c a świeci się auto to temperatura jest utrzymywana ? jak spowodować by przy włączeniu nawiewu nie włączała się jednocześnie klima ? :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Griszka Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 tak to wygląda: według mnie: 1. sprężarka działa i powietrze jest dogrzewane 2. Jeśli nie jest włączone a/c to klima jest wyłączona i temperatura może być utrzymana, ale w możliwym zakresie w zależności od temp. zewnętrznej 3. nacisnąć przycisk wyłączający klimę :-) czyli A/C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobtrebor Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 dzięki za piękny obrazek, chyba naprawdę banalne pytanie zadałem 8) 1 i 2 - tak myślałem 3- własnie to mnie wkurza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yupii Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 jak spowodować by przy włączeniu nawiewu nie włączała się jednocześnie klima ? :oops: Witam. Być może o to własnie Ci chodzi. Wg instrukcji, cytuje: "wybranie kierunku nawiewu (i w tym miejscu jest symbol nawiewu na szybę) powoduje automatyczne włączenie klimatyzacji i wyłączenie recyrkulacji powietrza". Wniosek: przekręc pokrętło kierunku nawiewu w inną pozycje i spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobtrebor Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 faktycznie, to działa, tylko nic zmienia w moim podejściu bo wolałbym by po prostu zapamiętywał poprzednie ustawienie, preferuję właśnie nawiew na szybę a nie na nogi czy w twarz ale nie przymusowo z klimą a sposób działania systemu w aucie zmusza mnie do extra pstrykania i wyłączania czegoś czego nie włączyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 faktycznie, to działa, tylko nic zmienia w moim podejściu bo wolałbym by po prostu zapamiętywał poprzednie ustawienie, preferuję właśnie nawiew na szybę a nie na nogi czy w twarz ale nie przymusowo z klimą a sposób działania systemu w aucie zmusza mnie do extra pstrykania i wyłączania czegoś czego nie włączyłem przekręć lekko pokrętło po niżej nawiewu na szybe i się nie załączy a nawiew dalej masz na szybe :wink: też mnie to wk....ło ale przez przypadek tak zrobiłem i zadziaałało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.