hugh_h Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 do 2,7 ale tdi... w td...nie będzie hamuców a to napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 znaczy... wspomagania hamulców bo hamulce będą... symboliczne, jeździłem tak kiedyś pół dniówki w błocie. niby się da, ale frajdy brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Jeżeli chodzi o vacu pompę to są i takie do opla. Właśnie się upewniam u mechanika dokładnie który altek pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 aaaa... no chyba że tak... temat warty rozpoznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 troszkę się podpytałem i u nas w 2 patrolach są altki od bardziej wypasionych wersji opla astry 1.7diesel 100A. Pasowało jak oryginał, jeżeli chodzi o szczegóły to było to dosyć dawno i tak jak kolega mówił najlepiej wyjać i porównać. U nas z osprzętu jest to samo więc będzie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 a co z pompą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 są wersje również z vacu pompą, i taki właśnie chyba mieli zamontowane, bo przecież 4.2 jest wolnossący na podobnych patentach jak tyran. Tego się dopytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 http://allegro.pl/alternator-nowy-ja1172-opel-astra-corsa-diesel-td-i3997710674.html nie widac ile to ma A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 w starych transitach byly tez atki z pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blina Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 witam mam problem z pikapem 2.5 d 97 r po 10 minutowej jezdzie pali sie bespiecznik pierwszy od prawej i zaczyna sie zazyc ladowanie i niedziala licznik i obroty a po zgaszeniu nie dzialaja zadne kontrolki po wymianie bespiecznika 10 minut i to samo moze ktos cos podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 sprawdz przewody łaczące czujnik zapięcia napięciu 4x4 pod samochodem po prawej na reduktorze - sa 2 czujniki podłaczone szeregowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blina Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 ok faktycznie od jakiegos czasu nie dziala kontrolka zapiecia napedu po sprawdzeniu znalazlem urwany kabelek przy czujniku . i to tylko to bylo przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 tak zwierał się do budy i wywalało bezpiecznik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blina Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 no to super dzieki bardzo pozdrawiam dzieki za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandor Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) http://allegro.pl/alternator-nowy-ja1172-opel-astra-corsa-diesel-td-i3997710674.html nie widac ile to ma A Ten altek ma 70A mam taki u siebie wyrwany z norauto za jakies 150zł pasuje prawie ok.Trzeba przedłużyć przewód olejowy i pomimo pasującej wtyczki coś nie tak z podłączeniem wzbudzenia.(piszczał) Nie pamiętam dokładnie ale u nas są dwa kable a ja podłączyłem tylko jeden i to odwrotnie i działa Edytowane 14 Marca 2014 przez Mandor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi