Trubal Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Masakra! Nowe szyby są niedostepne w PL, musiałbym ściągnąć z USA za 1800zł.... Wie ktoś może o jakimś Pulsarze na złomie z kompletną przednią szybą? Albo może jakiś szklarz samochodowy, który przytnie nietypową szybę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 A pytałeś w firmach które specjalizują się w dorabianiu nie typowych szyb? Jest ich sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoidberg Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Raczej nie liczyłbym na Pulsara ze szrotu, zwłaszcza z szybą w jednym kawałku... Jak kolega napisał, popytaj w takich firmach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trubal Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Pilkington powiedział mi 1000zł + VAT. Już jest lepiej ale wciąż... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton88 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 kiedys EXA stała na szrocie pod warszawą tylko nie pamiętam czy to dokładnie w Mrokowie czy Łazy ale chyba raczej to pierwsze:), po prawej stronie jak się leci z Warszawy na Kraków mieli tam tez bialego sunnego n13 gti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trubal Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 OK, ma ktoś może kontakt do firm, które dorabiają szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 wujek Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trubal Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ja znalazłem tylko pilkingtona w wawie - 1230zł - i to jest własnie problem. może ktoś ma jakiś tańszy kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 przecież Stolica takie wielkie miasto powinna być zarąbista konkurencja. to w Opolu i promieniu 30km można kupić pilkinktona , nordglasa i cos tamjeszcze z zamienników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trubal Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 nie chodzi o kupić - muszę znaleźć kogoś kto dorabia szyby przednie na zamówienie. Jak na razie właśnie tylko pilkington może będzie mógł zrobić za 1230zł, a nordglass może mi ściągnąć ze stanów za 1800 i zajmie mu to 4-8 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 oki teraz rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biggi Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Maiłem dwa pulsary i w dwóch pękły mi szyby. koszt szyby z montażem to około 600zł. A wiec teraz co i jak. Kupujesz szybę od nissana 200SX prawie pasuje lecz nie do końca. Pasuje idealnie profil dolny, profile boczne tez, lecz nie pasuje profil górny. udajesz się do dobrego i sprytnego blacharza który podcina same narożniki górnego słupka i osadza szybę bez problemu. Mogę ci wysłać foto auta jak to wygląda.w razie co pytaj. Mam na sprzedanie tylną klapę z szybą do pulsara jak byś potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 no jak widać polak potrafi:))) 600zł szyba + koszt blacharza?+ lakierowanie (jesli trzeba)=?????ile to wszystko razem wyszło? jaka jest różnica cenowa między tą opcja a szyba za 1230zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biggi Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 (edytowane) nową szybę z uszczelką kupiłem za 300zł blacharz za dopasowanie lakierowanie i wklejenie 300zł razem 600zł można zejść z kosztów szukając używanej szyby, lecz raczej nie warto bo zaoszczędzimy około 100zł, zresztą jak patrze na ceny szyb na dobrze nam znanym allegro używki są droższe od nowej. Nie wiem skąd biorą te ceny. Edytowane 11 Lutego 2013 przez biggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 nie no to zmienia postać rzeczy. oczywiście że używki raczej też bym nie polecał jak jest dostepna nowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biggi Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Wiec sprawa załatwiona. Miałem te auta przez 5 lat wiec mogę wiele na ich temat powiedzieć. Jak coś to pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trubal Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Hej! @biggi a jak to wpływa na konstrukcje auta? Nie wiedziałem, że pojawiły się jeszcze jakieś odpowiedzi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi