Gość karina1985 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam. Wczoraj jechałam i od kamyka zrobił mi się odprysk na przedniej szybie. Gdzie to można wymienić szybko, tanio i solidnie w Warszawie? Może w tej firmie NordGlass? Słyszałam o niej ostatnio od znajomego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jeżeli masz tylko mały odprysk(można naprawić) a nie na pęknięcia to nie ma potrzeby od razu wymieniać! Ja z takim małym odpryskiem jeżdżę już 3lata. Jeżeli jednak chcesz wymienić to szybę markową Pilkington jest najlepsza do Nissan. N.p.AUTO-GLASS. NAPRAWA, MONTAŻ I SPRZEDAŻ SZYB WAŁ MIEDZESZYŃSKI 213, 04-866 WARSZAWA | 22 872 49 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JacekMalec Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Zapraszam do sieci warsztatów NordGlass. Dlaczego szybę warto wymienić w sieci serwisowej NordGlass? W naszych filiach pracują najlepiej wyszkoleni i doświadczeni monterzy, dzięki czemu wymiana trwa średnio tylko ok. 1 h Do montażu stosujemy wyłącznie sprawdzone i najwyższej jakości materiały chemiczne renomowanych firm i dzięki temu bezpieczny czas odjazdu samochodu po wykonanej usłudze jest najkrótszy w kraju Serwis szyb samochodowych NordGlass to ogólnopolska sieć naprawy i wymiany szyb samochodowych, należąca do Grupy NordGlass - jednego z europejskich liderów rynku wymiany i naprawy szyb samochodowych. Specjalizujemy się w naprawie szyb czołowych przy wykorzystaniu najnowocześniejszych technologii i unikalnych rozwiązań oraz w montażu szyb do samochodów osobowych, dostawczych ciężarowych, autobusów i pojazdów specjalnych. Z naszej sieci korzysta rocznie ponad 100 000 klientów, do których dyspozycji jesteśmy 6 dni w tygodniu i przez 312 dni w roku. Nasz profesjonalizm i doświadczenie doceniło większość firm ubezpieczeniowych w Polsce rekomendując, na co dzień swoim klientom nasze usługi. Obsługujemy kompleksowo floty samochodowe i leasingowe. Jesteśmy członkiem elitarnego europejskiego zrzeszenia liderów rynku wymiany i naprawy szyb samochodowych w Europie - The Automotive Glass Professionals. NordGlass ma filie w całej Polsce. Ich adresy zamieszczone w linku poniżej: http://www.nordglass.pl/pl,szyby-samochodowe.html Zapraszam też na nasza infolinię, która powinna udzielić wszelkich potrzebnych informacji (801-181-181) Pozdrawiam! __________________ Jacek Malec eRzecznik NordGlass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmurzyn Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Zapraszam do sieci warsztatów NordGlass. W innym aucie wymieniałem szybę czołową właśnie w sieciówce NordGlass Fakt,szybko i sprawnie,co do ceny sie nie wypowiem bo robiłem to z ubezpieczenia jednak po roku użytkowania widać już na szybie rysy po wycieraczkach a mały odprysk można naprawić i jeżeli to technologicznie możliwe,to najlepsze rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.