Gość MaserTi Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Witajcie, Czy tłumik końcowy z P 11.144 kombi będzie pasował do P11 sedan? Jeśli nie to jaki najlepiej zakupić końcowy i gdzie? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOTREBOR Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Spokojnie będzie pasował, tylko sprawdź czy się zgadzają silnikowo moga się różnić jesli sedan będzie 1,6 lub 1,8 a kombi 2,0 to może być problem ze średnicą rur jeśli silnikowo takie same to i wydechy to samo będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaserTi Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Spokojnie będzie pasował, tylko sprawdź czy się zgadzają silnikowo moga się różnić jesli sedan będzie 1,6 lub 1,8 a kombi 2,0 to może być problem ze średnicą rur jeśli silnikowo takie same to i wydechy to samo będzie. Akurat mam do kupienia w atrakcyjnej cenie z innego forum W takim razie doinformuje się jak to silnikowo wygląda. Dzięki za informację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 W katalogach jest różnica między kombi a resztą. Wydaje mi się, że wieszaki mogą nie pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaserTi Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 W katalogach jest różnica między kombi a resztą. Wydaje mi się, że wieszaki mogą nie pasować. Też coś takiego wyczytałem. W takim razie nie ma co wariować. A powiedzcie mi gdzie najlepiej i nie za drogo kupić zamiennik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ja kupiłem na allegro. Ferroz typowy lowend. Końcowy koło 150PLN, u mnie końcowy wytrzymał ponad 60kkm (lpg, 2 lata) i wymieniłem tylko dlatego, że środkowy zaczął się sypać. Teraz mam komplet (też z ferroza - 280PLN) i myślę, że 3 lata pojeżdżę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.