Gość szpasol Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Siema. Czy jesteście w stanie powiedzieć mi jakie są ceny kompletnego zestawu rozrządu do Nissana Primery P11 1.8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Endri Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Różne są ceny.Najlepiej poszperać na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Akurat łańcuchów z allegro bym nie brał, bo ponad 98% to tanie chińskie badziewie, które starczy na może 50kkm. Dobry łańcuch to kosz około 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Siema. Czy jesteście w stanie powiedzieć mi jakie są ceny kompletnego zestawu rozrządu do Nissana Primery P11 1.8? Ja wymieniałem łańcuch (made in Japan) i napinacz hydrauliczny koszt z robocizną 500 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szpasol Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Oskar a rozrząd zamawiałeś sam? Bo nie ukrywam cena dość atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Nie, oddalem auto do znajomego mechanika, z tego co wiem to on zapatruje się w Intercarsie. Tak jak pisałem wcześniej nie musiałem wymieniać wszystkiego (ślizgaczy i kół zębatych) a jedynie łańcuch i napinacz. Łańcuch był rozciągnięty o 1,5 ogniwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szpasol Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Powodzenia, podziel się później info co wymieniałeś i jaki koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
habier Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 kumpel płacił za kompletny rozrząd koło 850zł części z wyrzszej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 kompletny tj. razem z kołami zębatymi rozrządu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BartekHS Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 wymiana rozrządu w tym silniku wraz z częściami to koszt 1500zł, nie polecam ani allegro ani dziadowskich części inter cars, założyłem rozrząd do siebie z inter cars za 450zł kpl i sie rozleciał po 3 tys km tzn rozciągnął się, jeżeli chodzi o łańcuchy tylko i wyłącznie oryginał! nie pchajcie gówna bo szkoda pracy i czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 ja kupiłem Hasaki - made in china i na razie działa okej. PS.łańcuchy oryginalne ASO NIssana to zdarzają się tez szajsowate (info od mechanika który robił mi nissana - mówił ze przyjeżdżali do niego właśnie z ASO po tanie łańcuchy do 1.8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyomaj Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 420 zł japoński zamiennik ASUMI. Bez koła zmiennych faz rozrządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Dlaczego wymienialiście rozrząd? Jakieś widoczne przyczyny były - czy z "nudów" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Dlaczego wymienialiście rozrząd? Jakieś widoczne przyczyny były - czy z "nudów" ? bo łańcuch był rozciągnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Oskar po czym to poznałeś? Pompa wody też jest wymienialna i trzeba ją zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Wywalało mi check engine - czujnik położenia wału korbowego, po podłączeniu do kompa diagnostycznego mechanik stwierdził, ze mam rozciagnięty łańcuch. Wymieniłem łańcuch (był rozciągnięty w stosunku do nowego o 1,5 ogniwa) i napinacz hydrauliczny, reszta była ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyomaj Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Mi strasznie szarpał przy przyspieszaniu i świeciła się kontrolka check engine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeslawo Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Czyli jak nie ma objawów, to nie trzeba jeszcze się o rozrząd martwić? Niedługo mi 300k km stuknie, a objawów żadnych nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BartekHS Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jeżeli nie dzwoni i nie ma błędów żadnych wszystko pracuje w porządku to nie ma się czym martwić) łańcuch szybko sie nie urywa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandalieross Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Siema. Nie wiecie może gdzie dostanę koło zmiennych faz rozrządu, dla WP11 SJNTEAP11U0572904??? Nr katalogowy 13025-4M700 Dr Google wypluwa wszystko .by lub .ru - masakra jakaś Czy wiecie może czy Wariator może się zatrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) http://allegro.pl/wariator-fazator-nissan-primera-p11-1-8-16v-96-01-i5062247893.html ale chyba lepiej poszukać używki przy takich cenach. Edytowane 22 Lutego 2015 przez ulisses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scandalieross Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Raczej nie ta wersja, u mnie występuje taka odmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi