Gość Tofu Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 to ze strony nissan4u zobacz co powinieneś mieć ,,,i zobacz czy te same nr są w nowszych nissanach jeśli tak to zobacz czy ważne czujniki mają te same nr te co Ci wysypał nr ,,błędów będziesz miał jakieś pojęcie czy były jakieś zmiany ew szukał sterownika z tego samego roku i też automata,,, a masz jakąś serwisówkę ? z wyjściem sygnałowym ,, można by zobaczyć czy są różnice może wystarczy poprzypinać piny włąsnie znalazłem na forum chłopaki podali taką stronę może coś sie znajdzie ,,http://ecu.de/nissan/motorsteuerger%C3%A4t/bosch-211/?PHPSESSID=808cf28ed4fed6a2b622e5c86b8bb639 tego co trzeba to nie ma ale jest to NISSAN 237105Y221 JECS A56P90ZB1 jeden nr za mało .... ale wiadomo że to hitachi robi ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frostpm Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 widziałem tę stronę, ten ecm to nr wcześniejszy, miasłem go kupić ale zastanawiam sie co jak też nie ten - miałbym juz trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 nie ten to odpada zastanawiam sie nad tym co ci znalazłem z allegro ma inne nr no chyba że już takiego masz ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frostpm Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 potrzebny ecm z następnym kolejnym numerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 wiem bo jak tak na sztukę bedziesz kupował po 200 zł to lipa choć to lepsze niż 8000 zł .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frostpm Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 jakiś czas temu napisałem email do hitachi ale niestety nic nie odpisali, jedyny pomysł jaki mam to poszukać kogoś kto w nisanie zamawia te części od producenta. W którymś momencie nr nissanowski musi być zamieniony na nr producenta, czyli ktos ma dostep do takich informacji ponawiam prośbę o pomoc w identyfikacji nr sterownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi