garmesa Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 witam posiadam almere tino z 2004 roku, chcial bym wymienic orginalne radio na cos lepszego , ale nie wiem jak do tego sie zabrac...... czy robil juz to ktos z Was zeby po zmiane radia dzialalo wszysto.... chodzi mi tu o wyswietlacz lcd, dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Odsylam Cię kolego do wyszukiwarki /na górze po prawo/ gdy wpiszesz frazę-słowo RADIO, to wyjdzie Ci aż 31 pozycji - tematów, w których jest słowo radio. Poczytasz lekturkę a dojdziesz do wniosku że nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garmesa Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam. wlasnie nie ma nic na temat zmiany radia w tych rocznikach.... kiedys jak dobrze pamietam znalazlem taki temat z fajnymi zdieciami co i jak popodlaczac ale teraz nie moge sie dokopac do tego tematu moze zostal usuniety z forum... albo poprostu zle szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 To może tutaj jeszcze coś znajdziesz o Tino. Bo ogólnie jest tylko 3 strony. http://forum.nissank...app=forums&st=0 Osobiście to co ja pamiętam a raczej nie pamiętam, aby coś takiego było. Pytania owszem, ale brak wykonania. To radio które posiadasz jest zespolone modułowo również z całym menu wyświetlacza, ustawieniami, temperatyrą, climatronikiem i wiele innych. Jeśli chodzi Ci o lepszy odbiór - to zmień głośniki i dodatkowo możesz trochę wyciszyć auto. A jeśli chodzi o MP3, bo chyba w tym jest cała przyczyna i zamiar zmiany radia, to proponuję tylko dobry transmider. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garmesa Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 no wlasnie w tym beznadziejnym radiu nie ma mp3 ani blutu, dlatego szukam cos na temat zmiany radia firmowego...... wyjdzie na to ze firmowe radyjko schowam gdzies pod plastikami a podlacze nowe z calym okablowaniem co sodzisz o tym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jeśli mam być szczery to pomysł do ...... . Dobry transmider za 50 zł i masz wszystko. Ale temat oczywiście możesz przemyśleć . Najpierw zdemontuj sobie osłonę w raz z panelem i popatrzysz jak to wygląda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garmesa Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 No nie ma za dużo miejsca.... A co do transmitera to nie uśmiecha mi się kupować bo wszystkie te zabawki sa do d*py... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dugi Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Polecam lekturę: http://forum.nissank...za/page__st__20 Ja piszę tu o module, które podpina się pod złącze zmieniarki CD, a kolega roobalek wyjaśnia szczegóły. Powiem pokrótce, że na karcie pamięci SD mam 9 katalogów, w każdym mogę mieć 99 piosenek na MP3 i wszystko to obsługuję z kierownicy i radia. ten moduł ma też wejście Jack, więc pewnie BT też dałoby się poprzez to podpiąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.