Gość chiro_pl Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam wszystkich posiadaczy Maximek!! Zwracam się do Was z gorącą prośbą, a mianowicie: Wymieniłem sobie właśnie przy piwku w ciepłym garażu deskę rozdzielczą. Tak tak, deske !! :-)) Podjąłem się tematu ponieważ jakoś dziwnie przez ostatnie 2 lata popękała ;-( Dlaczego?? nie pytajcie, bo do teraz jest to dla mnie zagadką. W każdym bądź razie pęknięcia tak mnie już w oczy kuły, że musiałem to zrobić. Wyszło super, deska wymieniona, ale.... :-) zauważyłem też, że od jakiegoś czasu przestało mi się świecić parę rzeczy, np: podświetlenie biegów, lampka w schowku, lewa cześć panelu klimy, przycisk od awaryjnych i nie wiem co jeszcze... i tu właśnie moja prośba czy moglibyście mi zrobić zdjęcie po zmroku lub w ciemnym garażu podświetlenia deski ?? czy podświetlane są również przyciski w kierownicy ( bo już nie pamiętam) Generalnie nie wiem co mogło się stać. Żarówka w schowku przepalona, a w przycisku od awaryjek jest ok, a i tak nie świeci. Bezpieczniki wyglądają na ok. Wiecie może o co tu chodzi?? Czy to może być tak podłączone szeregowo jak na choince, że jedno się przepali a reszta nie świeci?? Pozdrawiam i dzięki za odp Z góry dziękuję za foty!! mail: biedronka_pl@yahoo.com P.S. mam a33 jakby co ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Czy to może być tak podłączone szeregowo jak na choince, że jedno się przepali a reszta nie świeci?? nie ma takiej technicznej możliwości prędzej jakaś kostka co doprowadza prąd musisz posprawdzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.