krosman Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Odręciła m i się jakaś zaślepka (okrągła z trzpieniem gwintowanym) na desce pod szybą przednią. Co to jest i jak to przykręcić z powrotem? Auto to notte 1.5dci klimatyzacja automatyczna. Dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Daj może jakąś fotkę o co dokładnie chodzi. Prośba o tagowanie przy zakładaniu nowych tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 I wiemy wszystko,czy w środku,czy na zewnątrz ,jaka ta zaślepka?,a może to kołek mocujący dywanik? Też takimi są plastikami przykręcane... Koooocham taką sprawozdaczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krosman Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ta zaślepka znajduje się na środku deski w połowie szerokości pod szybą przednią w środku auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Wiesz co? Ja tam nie mam żadnej zaślepki,na prawdę!Deska jest gładka jak pupcia niemowlęcia!Jedyny czyrak to kontrolka alarmu po lewej stronie pod szybą i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Tak jak prosiłem, daj jakieś foto. Jak Jacko też nie wie o co chodzi, to już nikt nie będzie wiedział . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 OoooMatkooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 No co? . Często coś przerabiasz, wyciszasz itp. Jak nie wiesz o co chodzi, to my też się raczej nie domyślimy . Ja też nie mam pojęcia o jaką zaślepkę może chodzić. U mnie też tam nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jak to o co?klips w przelotówce dokładnie na środku kratki nawiewu podszybia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Z trzpieniem gwintowanym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Może poprzedni właściciel miał przykręcany uchwyt navi do deski i po zdjęciu wcisnąl jakiś kołek rozporowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Patrzyłem u siebie i u mnie w kratce nawiewu podszybia nie ma żadnej zaślepki. Tak jak wspominał Jacek z lewej strony podszybia - tak mniej więcej na wysokości wskaźników jest zaślepka w którą u mnie wmontowano diodę świecącą - kontrolkę alarmu. Nic innego nie ma... Czekamy na foto od Krosmana, bo inaczej nie rozkminimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Prędzej skłaniałbym się do tezy Mańka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krosman Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 W załączeniu przesyłam zdjęcia. Zaślepki nie mogę z powrotem poprawnie zamontować bo do środka wpadł element do którego była wkręcana. Jak mozna dostać się do środka aby zamontować tę zaślepkę po odnalezieniu pozostałych jejej elementów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg70 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Coś tam było zamontowane ten okrągły odbity obrys na desce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 To ewidentnie czyjeś "rękodzieło". Podejrzewam, że ktoś tam miał zamontowany uchwyt do nawigacji -tak jak wcześniej sugerował Manix. Nawigację zabrał a zrobiony wcześniej otwór zaślepił tym czymś co ci "odpadło". Logika podpowiada, że jakaś nakrętka z podkładką wpadła do środka. Ja bym sobie dał z tym spokój. Nie warto toczyć z tym walki. Po prostu poszukałbym innego sposobu na zaślepienie tego otworu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Dokladnie,dokup pod kolor samochodowy kołek rozporowy i po sprawie.Gdybyś się uparł to,żeby nie rozbierać całej deski,można wyjąć radio,wykręcić ramke montażową i powinno się ręka dojść do tego miejsca,Nakręcić nakrętkę i po sprawie.Acha,daj podkłatkę sprężynową ,to drugi raz się nie odkręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 a może by coś takiego? - koniec ogona można wetknąć w ten otwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Dar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Nie myślałem że taka złośliwa bestyja jest z Drakuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Jest jeszcze inne rozwiązanie - w sumie oczywiste . Ponownie zamontować w tym miejscu uchwyt to nawigacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Kolega sympatyczny zamilkął,więc nie męczmy się koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Jak zwykle,po poradę i...chodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Albo porada Dara go "zabiła" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Czemu???Dla mnie bomba,będę musiał Go poprosić,by mi takiego psiaka wysłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi