Dar1962 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 są dostępne na allegro - wpisz "piesek kiwaczek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) są dostępne na allegro - wpisz "piesek kiwaczek"Dar wie, bo sam ma pewnie w drakuli ze 2 takie :-) Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk Edytowane 27 Listopada 2012 przez g.a.polak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krosman Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Dzięki za wszelkie poważne podpowiedzi. Jeżeli ten element nie ma znaczenia technicznego, to poprostu zamontuję tę zaślepkę z pretem gwintowanym na tasmie przylepnej dwustronnej mając nadzieję, że pozostałe pod deską elementy (elementy mocujęce pierwotnie zaślepkę) nie będą podczas jazdy wydawać uciążliwych dzwięków związanych z ich przemieszczaniem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnusiu Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Wznowię temat. A chodzi o to że ta zaślepka co jest po lewej stronie przy szybie czy tm jest jakaś kontrolka czy jak , bo ja mam zwykłą zaślepkę i nic po za tym , wymontowałem ją a tam zwykłą dziura i nic więcej. Jeśli dobrze kojarzę to powinna być tam kontrolka jakaś od alarmu , a skoro ja jej nie ma to też jest brak alarmu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) W wersji z klimą automatyczną , montowany jest tam sensor nasłonecznienia wnętrza. Edytowane 17 Lipca 2014 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Sensor nasłonecznienia z klimą automatyczną i jak masz alarm to dioda Jak nie masz klimy automatycznej i alarmu to dziura Edytowane 17 Lipca 2014 przez M@reS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi